Κουφώματα Αλουμινίου και Συνθετικά U- PVC

Κουφώματα Αλουμινίου και Συνθετικά   U- PVC

Στην  STYLETECH.sa  θα βρείτε κουφώματα αλουμινίου, συνθετικά U- PVC στα μέτρα σας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου σας.

Οι κατεργασίες γίνονται με υπερσύγχρονα μηχανήματα και οι κατασκευαστικές μας ικανότητες σε παράθυρα, μπαλκονόπορτες, τοξωτά κουφώματα, πόρτες εισόδου αλλά και πόρτες κουζίνας δεν έχουν περιορισμούς.

Είμαστε πιστοποιημένοι κατασκευαστές κορυφαίων εταιρειών εσωτερικού και ευρωπαϊκών όπως Ετεμ, Europa, Rehau και άλλων εταιριών, και προσφέρουμε μεμονωμένα κουφώματα αλλά και  πακέτα συνόλου για κουφώματα Εξοικονομώ και για ανακαινίσεις διαμερισμάτων και όχι μονο.

Κατασκευάζουμε ρολά αλουμινίου, ρολά U-PVC, σήτες παντός τύπου, θωρακισμένες πόρτες, εσωτερικές πόρτες, κουζίνες και ντουλάπες.

Ειδικές τιμές χονδρικής για επαγγελματίες, μηχανικούς και τεχνικά  και μεσιτικά γραφεία. Επιλέξτε συνεργασία σε δυο επίπεδα :

Πακέτα προσφορών μαζί με τοποθέτηση

Πακέτα προσφορών με μέγιστη έκπτωση με παραλαβή χωρίς τοποθέτηση.
 
Εάν η πρόταση μας συμπίπτει με τα δικά σας θέλω , με δυο βήματα θα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με το καλύτερο τρόπο.

Τα υπόλοιπα είναι δική μας υπόθεση να σας εξυπηρετήσουμε μετα χαράς και  είμαστε σίγουροι που μαζί θα βρούμε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν εσάς και από τώρα θα απασχολούν και εμάς. 

Τόσο απλά.

για περισοτερα :
https://www.youtube.com/watch?v=pJRKNPr8_Bo&index=6&list=PLtUlqqO1CknGpCIH7HsCV5Tud2XK5Ua3H

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μέσω  e.mail:  office.economy@styletech.gr