Χρηματοδότηση, Φορολογική ενημέρωση, Υποστήριξη, Εγγύηση, Συμβουλές, Τοποθέτηση και

Θα επιδοτηθεί και το έξοδο που θα  προκύπτει για την αντικατάσταση της θύρας εισόδου 

τον τρόπο πληρωμήςΧρηματοδότηση

Με την STYLETECH μπορείτε και εσείς να αγοράσετε από τα προϊόντα που εμείς παράγουμε, ότι χρειάζεστε για τις ανάγκες του σπιτιού σας επιλέγοντας μαζί μάς τον τρόπο πληρωμής και τοις διευκολύνσεις  που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και τα θέλω σας.

Φορολογική ενημέρωσηΦορολογική ενημέρωση

Η STYLETECH προσφέρει πάντα στους πελάτες της, δωρεάν βοήθεια για την ολοκλήρωση της έρευνας περί των κουφωμάτων, προκειμένου να επωφεληθούν από τις νέες φορολογικές εκπτώσεις που ισχύουν πια για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Αυτή η έκπτωση από το έτος 2020, είναι επίσης επιλέξιμη για έξοδα που προκύπτουν για πόρτες και παράθυρα, επίσης και για  παρελκόμενα που συμβάλλουν στη μείωση της μετάδοσης θερμότητας όπως : ρολά, παντζούρια, κουρτίνες, σκίαστρα και μονώσεις.

Θα επιδοτηθεί και το έξοδο που θα  προκύπτει για την αντικατάσταση της θύρας εισόδου και αφαιρείται επίσης αν αντικατασταθεί με μια νέα σύγχρονη θωρακισμένη πόρτα, ή πόρτα πιστοποιημένη για απαιτούμενη θερμομόνωση.

Για να αποκτήσετε όμως πρόσβαση στη φορολογική έκπτωση για εξοικονόμηση ενέργειας, είναι απαραίτητο να διατηρήσετε τα τιμολόγια, τις αποδείξεις πληρωμών μέσω τραπεζικής μεταφοράς, τα πιστοποιητικά θερμικής διαπερατότητας των παρεχόμενων προϊόντων και την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο αρμόδιο τμήμα  που διαβιβάστηκε μαζί με την styletech.

Για να έχετε πρόσβαση στην έκπτωση φόρου για εξοικονόμηση ενέργειας σε περίπτωση αντικατάστασης των κουφωμάτων σας, θα πρέπει να υπάρχει το κτίριο, με παράθυρα και πόρτες με το καινούργιο σύστημα θέρμανσης.

Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά των κτιρίων, τα νέα παράθυρα και πόρτες  πρέπει να πληρούν ορισμένες απαιτήσεις, να τηρούν την ελάχιστη θερμική διαπερατότητα που υποδεικνύεται στο κλιματικό έντυπο και πάντα να πιστοποιούνται από τον κατασκευαστή.

η σωστή εγκατάσταση Υποστήριξη

Η αξία ενός προϊόντος συμπληρώνεται από διάφορους παράγοντες όπως ο σχεδιασμός του  το υλικό, η κατασκευή και, κυρίως, η σωστή εγκατάσταση.

Για την STYLETECH, η τελευταία παράμετρος αντιπροσωπεύει μία από τις σημαντικότερες πτυχές στο έργο της.

Πάντα δεσμευμένος να προσφέρει άριστη ποιότητα, η STYLETECH είναι σε θέση να σας προσφέρει το " Certificates" ή μάλλον μια πιστοποιημένη εγκατάσταση της ομάδας μας από το Ινστιτούτο IFT στο Rosenheim.

Για να λάβει αυτή την πιστοποίηση και όχι μόνο, το προσωπικό μας έχει παρακολουθήσει κάθε χρόνο και ενημερώνεται συνεχώς με μαθήματα σωστής κατάρτισης.

Η STYLETECH προσφέρει μια συνεχές υπηρεσία βοήθειας αποκλειστικά για τους πελάτες της.

Εξειδικευμένο δικό μας προσωπικό θα μεταβεί στον τόπο του έργου για να πραγματοποιήσει έλεγχο, να επαληθεύσει και να δοκιμάσει τη σωστή λειτουργία των κουφωμάτων και να εγγυηθεί πάντα τη μέγιστη χρονική διάρκεια και την λειτουργικότητα των προϊόντων για την απολυτή ικανοποίησή σας.

επιπλέον εγγυήσεις Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα που προσφέρει η  STYLETECH συνοδεύονται από την εγγύηση σύμφωνα με τα άρθρα του νομοθετικού διατάγματος  και σε ορισμένες περιπτώσεις με επιπλέον εγγυήσεις που έχουν εκδοθεί από τους κατασκευαστές των προϊόντων.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από την διαχρονική εγγύηση εάν τα προϊόντα μας έχουν:

- πιθανόν κατασκευαστικά ελαττώματα /ή ελαττώματα ή που προέρχονται από την εγκατάσταση από τα συνεργεία μας και μόνο, τα οποία δεν επιτρέπουν την κανονική χρήση,

- πιθανόν ελαττώματα συμμόρφωσης ή διαφορετικά από αυτά που συμφωνήθηκαν στην επιβεβαίωση της παραγγελίας στην μεταξύ μας συνάντηση.

Η εγγύηση δεν μπορεί να εφαρμοστεί όταν τα προβλήματα / ελαττώματα προέρχονται από ακατάλληλη χρήση μετά τοποθέτησης, παραποίηση κάθε στοιχείου, καθαρισμό με ακατάλληλα προϊόντα ή φθορά χωρίς τα ακολουθούντα  συμβουλές στα έντυπα μας.

Για να αναφέρετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα προϊόντα γενικά και τα κουφώματα ιδιαίτερα  και να επιβάλλετε την εγγύηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση: after.sales@styletech.gr


Η ικανοποίηση των πελατών μαςΣυμβουλές

Η εμπειρία και η δυνατότητα εξεύρεσης της σωστής λύσης έκαναν τη STYLETECH ως μια σύγχρονη εταιρεία, όπου ο πελάτης και ο αρχιτέκτονας μηχανικός μπορούν να βρουν, εκτός από τα προϊόντα που παρουσιάζονται στης εκθέσεις μας, ένα ευγενικό αλλά και πάνω από όλα προετοιμασμένο προσωπικό, έτοιμους για να επιλύσουν τις διαφορετικές ανάγκες σας.

Η ικανοποίηση των πελατών μας, ανταμείβει την επιχειρηματική μας επιλογή, τόσο πολύ ώστε σήμερα η εταιρεία είναι σε θέση και μπορεί να προσφέρει μια εξειδικευμένη και σημαντική γκάμα προϊόντων από πόρτες και παράθυρα, που εμφανίζεται σε ένα μεγάλο εκθεσιακό σύγχρονο χώρο σχεδιασμένο ως μια γοητευτική γκαλερί, και στην έκθεση του εργοστασίου, όπου τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα κουφώματα και τα προϊόντα.

Και με τον ιδιωτικό πελάτη, όπως και με τον επαγγελματία και μηχανικό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε σωστές εμπορικές και τεχνικές συμβουλές, πάντα με στόχο την εξεύρεση της σωστής επιλογής για το καθένα σας και εφαρμοσμένα  για τις ανάγκες σας.

Για να προσφέρει καλύτερες συμβουλές, η STYLETECH αφιερώνει μια υπηρεσία στους εκθεσιακούς  χώρους, όπου θα βρείτε πάντα έναν σύμβουλο στην πλήρη σας διάθεση.

Θέλουμε να βοηθήσουμε τον δικό μας πελάτη από την αρχή κάθε έρευνας, από την εκτίμηση κόστους, την εφαρμογή προσφοράς και μέχρι την μετά την πώληση με το σέρβις.

εγκατάσταση  πορτών και παραθύρωνΤοποθέτηση

Το STYLETECH είναι μια εταιρεία πιστοποιημένη από τα εγκεκριμένα  ινστιτούτα για την παραγωγή και την εγκατάσταση πλαισίων πορτών και παραθύρων.

Μια πιστοποίηση σχετικά με τη συναρμολόγηση των παραθύρων, η οποία πρέπει να συμμορφώνεται συνέχεια με τις απαιτήσεις που καθορίζονται από το ist. ift Rosenheim (κοινοποιημένος οργανισμός επιθεώρησης και πιστοποίησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο).

Η αξία ενός παραθύρου ή μιας πόρτας ως συνόλου δίνεται και αποτελείται από τον συνδυασμό διαφόρων παραγόντων, όπως είναι τα γνήσια υλικά, οι σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής, η σωστή συναρμολόγηση, ο τέλειος σχεδιασμός και η εξίσου πολύ σημαντική εγκατάσταση.

Η εγκατάσταση επηρεάζει τα επίπεδα  της θερμικής και ακουστικής μόνωσης και η ποιότητα των εφαρμογών από τα πιστοποιημένα συνεργεία  συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή αξιοποίησή τους.

Για το λόγο αυτό, ή STYLETECH εκπαιδεύει τους υπαλλήλους της με πολυάριθμα σεμινάρια και ειδικά μαθήματα, που προσφέρονται αρκετές φορές το χρόνο, μαθήματα επανεκπαίδευσης εντός εργοστασίου και μαθήματα που διοργανώνονται από εταιρείες παραγωγής σε αντιστοιχία με την κυκλοφορία νέων προϊόντων.

Η πιστοποιημένη εγκατάσταση με τα απαιτούμενα έγγραφα, εγγυάται καλή θερμομονωτική και ακουστική μόνωση και υψηλή ερμητική σφράγιση από εξωτερικά φαινόμενα. Mail : info@styletech.gr