Εξατομικευμένη αισθητική για κάθε πελάτη

Εμείς στην Styletech κατασκευάζουμε κουφώματα για τα γούστα και τα θέλω Σας!

Εάν σας αρέσουν οι μεγάλες φωτεινές γυάλινες επιφάνειες, εάν προτιμάτε το ξύλο στα παράθυρα σας, εάν  λατρεύετε φωτεινά μοντέρνα χρώματα ή χρώματα σε ουδέτερους τόνους, και θέλετε να αισθάνεστε ασφαλείς στο σπίτι  και με τα κουφώματα;

Σε ένα σύγχρονο παράθυρο, η αισθητική βέβαια είναι σημαντική, αλλά και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά ενός κουφώματος, τα χαρακτηριστικά προστασίας από τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες, αέρα, βροχή, περιττοί θερμοκρασία, παγετός, και εκείνα που προστατεύουν την εισβολή κακοποιόν αλλά και την ιδιωτικότητά σας.

Τα ιδανικά παράθυρα χρησιμοποιούνται για να κάνουν το σπίτι σας το μέρος όπου εσείς νιώθετε πραγματικά: ηρεμία και ασφάλεια.

ηρεμία και ασφάλεια με τα κουφώματα

Τα παράθυρα είναι πολλά και παρουσιάζονται με διάφορους τρόπους.

Ως εκ τούτου, αποφάσισα σήμερα να αφιερώσω λίγη ώρα και να παρουσιάζω μια σειρά τεσσάρων στοιχείων στα παράθυρα, ιδιαίτερα στα δικά μας παράθυρα Styletech, αυτό το προϊόν που κατά τα πολλά χρόνια, η επαγγελματική πείρα μας έχει αποδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αισθητική, την ποιότητα και τις επιδόσεις που διατηρούνται με την πάροδο του χρόνου και βελτιώνονται συνεχώς.

Σε αυτό το πρώτο άρθρο θα επικεντρωθώ και θα δώσω προσοχή σε όλα όσα συνθέτουν το κούφωμα, αλλά ιδιαίτερα το εξωτερικό ενός παραθύρου.

Θα σας μιλήσω λοιπόν για την λεπτομέρεια, την αισθητική και θα σας παρουσιάσω τα υλικά, τα χρώματα, τις επιφάνειες, τις μορφές θυρών, παραθύρων και πλαισίων τους, αλλά  και λεπτομέρειες και το στυλ.

εξωτερικό ενός παραθύρου.

Θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω επίσης για την προστασία, με κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά κατά της “εισβολής” εντός σπιτιού από τα κουφώματα, τα οποία προσφέρουν καταφύγιο από τη μεγάλη θερμότητα, το περιττό φως, τα αδιάκριτα μάτια τον περαστικών και τα ενοχλητικά έντομα.

Όλα αυτά που θα αναφέρω ελπίζω να  θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε το εξωτερικό μέρος του παραθύρου σας κατά το δυνατό έως 100%: γιατί ένα από τα πλεονεκτήματα της Styletech είναι στην πραγματικότητα η δυνατότητα κατασκευής του καλύτερου παραθύρου που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, τα θέλω σας και τόσο στην αισθητική όσο και λειτουργικότητα.

Εξατομικευμένη αισθητική για κάθε πελάτη.

Το γεγονός ότι ή Styletech είναι σε θέση να κατασκευάσει το παράθυρο με ένα σωστό και αρθρωτό τρόπο, επιλέγοντας τα ίδια τα βασικά χαρακτηριστικά, αυτό για σας σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας παράθυρο σύμφωνα με της ανάγκες σας και την αισθητική που αρμόζει με:

 • Το υλικό.
 • Το χρώμα και τον τύπο της επιφάνειας.
 • Το σχήμα των προφίλ.
 • Το στυλ και λεπτομέρειες.

Όλες αυτές οι λύσεις θα περιγράφονται στις ακόλουθες παραγράφους πιο κάτω.

 • Το υλικό.

Στην Styletech τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το εξωτερικό μέρος του παραθύρου είναι αλουμινίου  ή PVC, ή αλουμινίου εξωτερικά με pvc εσωτερικά.

 • Τα παράθυρα από αλουμίνιο.

παράθυρα από αλουμίνιο

Χάρη στο προφίλ από αλουμίνιο μπορείτε να έχετε ένα μοντέρνο, δυνατό και πολύτιμο παράθυρο. Είναι ένα κούφωμα ευπροσάρμοστο σε διάφορα χρώματα και τελειώματα.

Είναι πολύ εύκολο να διατηρηθεί και είναι αρκετά ανθεκτικό σε περίπτωση ισχυρής έκθεσης στο ηλιακό φως και δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 • Τα PVC παράθυρα.

Τα PVC παράθυρα

Σας έχω ήδη αναφέρει σε άλλα άρθρα σχετικά με τα παράθυρα και τις πόρτες από PVC γενικά, με έμφαση σε εκείνα της Styletech, στα δικά μας  παράθυρα PVC: πώς εσείς να κάνετε μόνη σας μια επιλογή ποιότητας, στην οποία παρακάτω θα σας παραπέμπω για περισσότερες πληροφορίες.

Η Styletech είναι εδώ και πολλά χρόνια, εάν μας επιτρέπεται ο όρος, η αριστεία στα παράθυρα PVC, η οποία εκτελεί εσωτερικά του εργοστασίου όλες τις φάσεις παραγωγής των παραθύρων από γνήσιο υλικό PVC.

Το PVC είναι εύρωστο, θερμομονωτικό, ηχομονωτικό, εύκολο στη συντήρηση και με άριστη σχέση ποιότητας / τιμής. Επιπλέον τώρα, είναι ανακυκλώσιμο-φιλικό προς το περιβάλλον.

Ποια όμως είναι ή δική σας επιλογή; Αυτό εξαρτάται από τα γούστα σας και από το πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να τοποθετήσετε τα παράθυρα σχετικά με τις παραπάνω επιδόσεις μόνοι σας: πάντα θα είναι στη διάθεσή σας ή έμπυροι τεχνίτες μας για να σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή, εκεί που ή ποιότητα συναντά τις καλύτερες τιμές, για εσάς.

 • Το χρώμα και επιφάνεια.

 

Το χρώμα και επιφάνεια

Το χρώμα ενός κουφώματος και η επιφάνεια συνδυάζονται σε ένα τεράστιο φάσμα επιλογών.

Στο υλικό PVC μπορείτε να έχετε μια επιφάνια επιλογής σε λεία, ανάγλυφη, σατέν, σαγρέ, λεπτή υφή επιφάνεια ή διακόσμηση με χρώματα σε απομίμησή με μια εικόνα σε ξύλινο αποτέλεσμα.

Οι ανάγλυφες και σατινέ επιφάνειες είναι μια ξεχωριστή  επιλογή από τα κορυφαία εργοστάσια παραγωγής της rehau και kommerling που προμηθεύεται ή Styletech:και η επεξεργασία γίνεται απευθείας στο πλαίσιο παραθύρου κατά της παραγωγής, όχι με συγκολλητικές μεμβράνες.

Αυτές ή επιφάνειες είναι όμορφες αισθητικές, ανθεκτικές σε γρατζουνιές και εύκολες στην καθαριότητα και συντήρηση: οι ανάγλυφες επιφάνειες έχουν μεγαλύτερη αντοχή στις κακές καιρικές συνθήκες, οι σατέν επιφάνειες έχουν μια σύγχρονη αισθητική, μοντέρνα και ευχάριστη στην αφή.

Τα χρώματα που εφαρμόζουμε, είναι στην περιοχή των λευκών και γκρι.

Η ανάγλυφη επιφάνεια του παραθύρου σε διακοσμητική επένδυση σε χρώματα ξύλου, αναπαράγει την εικόνα ενός παράθυρου από συμπαγές ξύλο με έναν πολύ πιστικό τρόπο, για ένα παράθυρο που είναι όμορφο να το βλέπεις, ανθεκτικό και εύκολο να καθαριστεί, και με πολλούς συνδυασμούς σε χρώματα, βελανιδιάς, καστανιάς, μαόνι, δρυς, σκούρο καρυδιάς, και ελαφρού καρυδιού.

Στην Styletech αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται από την παραγωγή του προφίλ στην Γερμανία, με θερμικά σφραγισμένες μεμβράνες renolit στην επιφάνεια του παραθύρου, όχι απλά κολλημένες, με πολύ υψηλότερα αποτελέσματα όσον αφορά τη διάρκεια ζωής και την ποιότητα των κουφωμάτων.

Επιπλέον από αυτά, για ένα ομοιογενές σταθερό αποτέλεσμα, ολόκληρο το πλαίσιο του κουφώματος είναι ομοιόμορφο χρωματισμένο σε παρόμοια σκιά με αυτά του ξύλου.

Στην παρακάτω εικόνα ευκολά μπορείτε να εκτιμήσετε ένα παράθυρο με διακόσμηση σε χρώμα ξύλου με τέλειο αποτέλεσμα, το οποίο αναπαράγει ακριβός τους κόκκους του ξύλου και ρόζους, με πολύ ρεαλιστικά αποτελέσματα.

διακόσμηση σε χρώμα ξύλου

Με μια κοντινή εικόνα μιας γωνίας πλαισίου παραθύρου με διακόσμηση σε χρώματα με εφέ ξύλου και ανάγλυφη επιφάνεια, σε δρύινο ξύλινο χρώμα, που προσομοιώνει το αποτύπωμα του ξύλου με πολύ ρεαλιστικό τρόπο.

ανάγλυφη επιφάνεια

Στο κούφωμα με προφίλ από αλουμίνιο έχετε μια μεγάλη ποικιλία από συμπαγή και μοντέρνα χρώματα (πάνω από 300), ειδικά απαιτητικά χρώματα (π.χ. μεταλλικά, σαγρέ, ανωδίοση, ή αμμοβολή) και απομίμηση σε ξύλινα χρώματα.

απομίμηση σε ξύλινα χρώματα.

Τα πλήρη χρώματα στα κουφώματα και σε ομαλές επιφάνειες χαρίζουν ζωντάνια και προσωπικότητα σε κάθε παράθυρο.

Τα ειδικά special χρώματα“παίζουν” με το φως του ήλιου, για ένα αποτέλεσμα, πάντα  με διαφορετικά χρωματικά εφέ σε χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

διακόσμησης εντός των κουφωμάτων σας

Τα χρώματα βαφής σε απομίμησή του ξύλου δίνουν ταυτόχρονα με την αρχιτεκτονική αντίληψη στην πρόσοψη του κτηρίου και  μια παραδοσιακή εμφάνιση, με τη δύναμη του αλουμινίου σαν υλικό.

Είναι πάντα ένα κούφωμα υψηλής ποιότητας, εύκολο καθαρισμού στο χρώμα, το οποίο αντιστέκεται με την πάροδο του χρόνου διατηρώντας το αρχικό χρώμα σε πολύ ικανοποιητικά σημεία, ακόμη και στις πιο σκούρες αποχρώσεις και στα ειδικά χρώματα όπως μεταλλικά, σαγρέ, ξύλου και παραθαλάσσιες επεξεργασίες.

 • Το σχήμα των προφίλ.

Το σχήμα των κουφωμάτων σας, θυρών, παραθύρων και των πλαισίων καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το κλασικό ή μοντέρνο στυλ του παραθύρου και είναι πάντα το στοιχείο που χαρακτηρίζει περισσότερο την πρόσοψη του κτιρίου.

Η Styletech προσφέρει διαφορετικούς τύπους και σχέδια πόρτας και παράγει προσαρμοσμένα κουφώματα εισόδου στα μέτρα σας και με μέγιστη ασφάλεια.

Μπορείτε βάσει στα σχέδια μας, να έχετε μια κλασική πόρτα με στρογγυλεμένες άκρες και απαλές γραμμές κατασκευής, χαρακτηριστικές πορτών του εισόδου PVC, ή μια όμορφη κλασική πόρτα, αλλά με σχέδια σε τετράγωνα περιγράμματα, πάνελ διακοσμητικά, χαρακτηριστικά των εισόδων αλουμινίου.

Όλες οι παραδοσιακές  vintage πόρτες μπορούν να έχουν εξίσου πολύ λεπτά προφίλ, τα οποία μειώνουν τη γραμμή σε πόρτες αλλά και στα περιμετρικά κουφώματα, του πλαισίου παραθύρου και δίνουν περισσότερη φωτεινότητα στα δωμάτια.

Αλλά στην Styletech δεν βρίσκετε μόνο κλασικές και μοντέρνες γραμμές: μπορείτε επίσης να επιλέξετε πόρτες ειδικές με βιομηχανικό συμπαγές σχέδιο και τολμηρές γραμμές, με πόρτες που αναπαράγουν και τα τυπικά στοιχεία των σιδερένιων παραθύρων και γενικών κουφωμάτων.

Τα παράθυρα και η πόρτες, σχεδιασμένες με αισθητική από γυαλί είναι εγγύηση για ένα σίγουρο αποτέλεσμα : τόσο στα μοντέλα με αναδιπλούμενες πόρτες τύπου pivot, τα οποία η Styletech καταφέρνει να παράγει και να προμηθεύει με τα λεπτότερα προφίλ που μπορείτε να βρείτε στην αγορά, αλλά και στις πόρτες με σφαιρική αισθητική από γυαλί και σμάλτο στις άκρες, αξονικές και μη, για ένα μινιμαλιστικό και ουσιαστικό ύφος μιας μοντέρνας κατοικίας.

Στην παρακάτω εικόνα, μπορείτε να δείτε το μοντέλο pivot frame glass, με όλα τα γυαλιά και το σμάλτο στις άκρες, για ένα σύγχρονο και μινιμαλιστικό στυλ, με μεγάλη φωτεινότητα χώρου.

μοντέλο pivot frame glass

Κατάλογος φωτογραφιών  με λεπτομέρειες ενός παράθυρου, μονόφυλλου ή διπλού φύλλου, μαύρου αλουμινίου ή pvc, μοντέρνου, vintage και βασικού στυλ  εφαρμογής.

Το πλαίσιο είναι το σταθερό μέρος του παραθύρου πόρτας και στερεώνεται στην εξωτερική τοιχοποιία πάνω και κάτω.

Μπορείτε να το επιλέξετε από διάφορα σχέδια, για παράδειγμα, κλασικό, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για το στυλ των προσόψεων πολλών κτιρίων, ή ανασυρόμενο, ασύμμετρο, πλήρως κρυμμένο από την τοιχοποιία, κατάλληλο για νέα κτίρια.

 • Το λεπτομέρειες στυλ.

Το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό προφίλ  των παραθύρων Styletech μπορεί να προσαρμοστεί μέχρι τις ελάχιστες λεπτομέρειες κατασκευής.

Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε ειδικά γυαλιά για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τα αδιάκριτα μάτια περαστικών και γειτόνων.

Διατίθενται σε διάφορα υλικά όπως αλουμίνιο ή pvc, σε επιφάνειες και χρώματα, τόσο για κουφώματα από PVC όσο και για αλουμίνιο.

Μπορείτε να εισάγετε τις αποχρώσεις χρωμάτων για να προσαρμόσετε το παράθυρο με μια αφή που θυμίζει ιστορικά κτίρια, μοντέρνα κτίρια, πάντα διαθέσιμα σε διαφορετικά μοντέλα, χρώματα και φινιρίσματα με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια.

 • Η αξιόπιστη προστασία.

Η αξιόπιστη προστασία

Το εξωτερικό του παραθύρου ή πόρτας είναι όχι μόνο αισθητικό ζητούμενο αλλά και να παρέχει απαιτούμενη προστασία: η επιλογή μεταφράζει αυτή την άποψη σε λύσεις που σας προστατεύουν από τις εισβολές και ανεπιθύμητους επισκέπτες, από τα φαινομενικά στοιχεία, από τα αδιάκριτα μάτια και ακόμη και από τα ενοχλητικά έντομα.

 • Η προστασία από εισβολές.

Τα κουφώματα μπορούν επίσης να αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό σύστημα κατά της εισβολής. Στην πραγματικότητα, η Styletech προσφέρει ένα ειδικό εξοπλισμό ασφαλείας με οπλισμό και  σφιγκτήρες ασφάλισης σε σκληρυσμένου χάλυβα, οι οποίες χρησιμεύουν για να αποτρέψουν την πόρτα από δοκιμές διάρρηξης.

Αυτό το υλικό εφαρμόζεται σε κάθε δικό μας anti-vandal κούφωμα, είναι επίσης διαθέσιμο με πιστοποιήσεις ασφάλειας και μπορείτε να επιλέξετε τον βαθμό προστασίας των παραθύρων σας, σε ανάλογες μετρήσεις δοκιμών, Rc1,2,3, εισάγοντας ένα μεταβλητό αριθμό σημείων κλειδώματος από 12 έως 48 σημεία κλειδώματος, ανάλογα με τις ανάγκες και τη θέση του σπιτιού σας.

Τέλος, με την Styletech μπορείτε να εξοπλίσετε το πλαίσιο του παραθύρου, μονόφυλλου και δίφυλλου ανοίγματος σας με λαβές με δυνατότητα κλειδιού, ειδικές πλάκες αντιπαραβολής, πλαστικοποιημένο ενδιάμεσα γυαλί ασφαλείας και αισθητήρες επαφής συναγερμού για παράθυρα και πόρτες.

 • Προστασία / θερμότητας

 

Προστασία / θερμότητας

Όλοι θέλουν και σε όλους αρέσουν τα φωτεινά περιβάλλοντα εντός και εκτός σπιτιού, αλλά το πάρα πολύ φως και η υπερβολική θερμότητα μπορούν να γίνουν ενοχλητικά σε ορισμένες στιγμές.

Με την Styletech μπορείτε να έχετε αρκετές λύσεις που μειώνουν την ταλαιπωρία χωρίς να θυσιάσετε τη φωτεινότητα αλλά περιορίζοντας το περιττό φως.

Για παράδειγμα, μπορείτε να εισαγάγετε στα κουφώματα σας γυαλιά ηλιακού ελέγχου, διαθέσιμα με αυξανόμενους θωρακικούς παράγοντες τζαμιών, ανάλογα με το κλίμα, εποχές, το φως και προσαρμοσμένα στα παράθυρά σας.

Αυτά τα ενεργειακά ειδικά γυαλιά έχουν διπλό, τριπλό ή τετραπλό μονωτικό γυαλί, σε σχεδόν ουδέτερες ή ελαφρά αντανακλαστικές αποχρώσεις του διάφανο γυαλιού.

Είναι σε θέση να αποκρούσουν από 32% έως 65% της θερμότητας που πλήττει το φύλλο του κουφώματος και να μειώσει τη μετάδοση φωτός από 14 σε 42%.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τις επιλογές ενεργητικού γυαλιού, ηλιακού ελέγχου, με το οπτικό εφέ που αντανακλά  και την προοδευτική ικανότητα θωράκισης από το περιττό φως.

επιλογές ενεργητικού γυαλιού

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι γυαλιού θωράκισης από ακτίνες ηλίου, με εικόνες γυαλιού τα οποία αποτελούν παραδείγματα του τόνου και της διαφάνειας του γυαλιού καθώς και οι επιλογές προστασίας από το φως και τη θερμότητα όταν αυξάνονται.

Άλλες δυνατές λύσεις είναι:

 • τη χρήση παράθυρων με ένα ή δύο φύλλα, σε συνδυασμό με ένα βενετσιάνικο ρολό μέσα
 • τη χρήση των ενετικών τυφλών σκίαστρων μέσα
 • τη χρήση ρολών πάνω ή εξωτερικά από το κούφωμα
 • τη χρήση πτυχωτών περσίδων τύπου roman
 • την εγκατάσταση αντηλιακών μεμβρανών εντός των τζαμιών

Εάν η επιπλέον προστασία από το φως και τη θερμότητα είναι η ανάγκη σας, επικοινωνήστε μαζί μας: μαζί μπορούμε να μελετήσουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση για τα παράθυρά σας και τη θέση του σπιτιού σας σε γεωγραφικό προσανατολισμό, διαλέγοντας το καλύτερο κούφωμα για σας.

 • Εμποδίζοντας τα ανεπιθύμητα βλέμματα.

 

Εμποδίζοντας τα ανεπιθύμητα βλέμματα.

Φωτεινότητα χωρίς να θυσιάζεται η ιδιωτικότητα υπάρχει; Με την Styletech είναι δυνατό χάρη στην επιλογή με διακοσμητικό γυαλί, μια λύση που εγγυάται και κομψότητα και φωτεινότητα στα παράθυρά και πόρτες σας.

Με πολλές αποχρώσεις διαφάνειας και παραλλαγές της διακόσμησης ενός  γυαλιού, μπορείτε να νιώσετε περισσότερα προστατευμένοι από τα αδιάκριτα μάτια και ταυτόχρονα να εισάγετε ένα εκλεπτυσμένο στοιχείο διακόσμησης εντός των κουφωμάτων σας.

διακόσμησης εντός των κουφωμάτων σας

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα εσωτερικό βενετσιάνικο περσιδωτώ ρολό: στερεωμένο στο εσωτερικό φύλλο του παραθύρου, που ρυθμίζει εύκολα το απαιτούμενο φως που θέλετε να εισάγετε και σας προστατεύει από τις περιττές ηλιακές αντανακλάσεις και τα αδιάκριτα βλέμματα χωρίς να παρεμποδίζει την θέα από μέσα προς τα έξω, και τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος από έξω.

 • Ενοχλητικά έντομα.

Ενοχλητικά έντομα

Τα παράθυρα Styletech μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τα προστατευτικά συστήματα για τα κουνούπια, με σταθερά πλαίσια σητών ή με τις σήτες - πόρτες που ανοίγουν για τις γαλλικές πόρτες ή τα συρόμενα δίχτυα κουνουπιών, ή με τις οριζόντιες plisse σήτες.

Σας προσφέρουν την ποιότητα Styletech, σε συνδυασμό με άλλες επιλογές, όπως ρολά διαφόρων τύπων και παντζούρια, καθώς και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων τόσο για PVC όσο και για αλουμίνιο.

Το εξωτερικό του παραθύρου Styletech: τι μπορώ να κάνω εγώ για εσάς.

 το καλύτερο κούφωμα

Η επιλογή των πιθανών συνδυασμών για να έχετε το καλύτερο κούφωμα από τις αδιαμφισβήτητες ιδιότητες των παραθύρων Styletech απαιτεί ειδική συμβουλή από έναν επαγγελματία.

Επικοινωνήστε μαζί μας χωρίς την υποχρέωση να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε ένα παράθυρο προσαρμοσμένο για εσάς, με τα καλυτέρα υλικά και γνήσια εξαρτήματα εφαρμογής.

Δεν μπορείτε να πάτε στο εργοστάσιό μας, ή θέλετε να πάτε σε κάποιο δικό μας κατάστημα; Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στην έκθεση μας λεωφόρος Κηφισίας 1 Μαρούσι: κάντε ένα ραντεβού μαζί μας info@styletech.gr και θα μιλήσουμε για τα παράθυρα και τα κουφώματα σας, σε ένα χαλαρό και ανεπίσημο περιβάλλον.

Στο κατάστημα Styletech 210 2484454, ή στο εκθεσιακό κέντρο 210 6810040, ο ειδικός μας παρουσιάζει τα παράθυρα Styletech, σε συνεργασίες με τα κορυφαία ονόματα στο χώρο των κουφωμάτων όπως: Rehau, Etem, Europa, Aluminco, εκεί θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επιλογή των κουφωμάτων σας και με τα τελευταία νέα για τα κουφώματα .

Ελπίζω να σας κατατοπίσαμε αρκετά.

Ευχαριστούμε και στο επόμενο άρθρο.