210 -2484454 | 210 - 6810040 | fax 210 - 2484004 info@styletech.gr
STYLETECH.sa

Σχετικά με Εμάς

 

Η STYLETECH.sa μελετά σχεδιάζει και κατασκευάζει πόρτες και παράθυρα αλουμινίου- pvc υψηλής αεροστεγανότητας, υδατοστεγανότητας, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης.

Με πάνω από 36 χρόνια εμπειρίας και σύγχρονης τεχνολογίας κουφωμάτων , παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που δημιουργούν αξία για τους πελάτες μας μειώνοντας παράλληλα το κόστος.

Η ευέλικτη δομή της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των εργαζομένων και των συνεργατών μας εγγυώνται την σταθερή ποιότητα και την τεχνική ακμή ολόκληρης της γραμμής μας.

Η σειρά προϊόντων μας, περιλαμβάνει πολλές παραλλαγές, λεπτομέρειες και συνδέσεις για διαφορετικές περιφερειακές απαιτήσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα παράθυρα και οι πόρτες που κατασκευάζει η STYLETECH είναι δοκιμασμένα στο σύστημα ift, και εξασφαλίζονται με την ποιότητα RAL CE καθώς και έχουν αποδειχθεί στην πράξη πάνω από 10 εκατομμύρια φορές.

Μια εταιρεία, πολυάριθμες ιδιότητες, διεθνή πρότυπα πάντα με τα πιο νέα του κλάδου. Μπορούμε να παρέχουμε τα πάντα από μια ιδέα - από συμβουλές και κατασκευή έως εγκατάσταση.

Τα προϊόντα μας εγγυώνται υψηλή ποιότητα ζωής, οικονομία, ενεργειακή απόδοση και βιωσιμότητα. Εμπιστευτείτε μας και γνωρίστε με τη STYLETECH τα ποιοτικά παράθυρα πόρτες ξεχωριστά για το καθένα σας!

Το τεχνικό μας πλεονέκτημα είναι αποτέλεσμα συνεχούς ανάπτυξης και έρευνας. Έχουμε αναπτύξει και παράγει τα δικά μας πρότυπα από το 1995.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει τώρα τα πιο ποικίλα και σύγχρονα σχέδια σε πόρτες και παράθυρα, συρόμενες πόρτες, πόρτες εισόδου, εσωτερικού χώρου, θωρακισμένες και πυρασφάλειας ,τζάμια ενεργειακά άθραυστα, γυάλινες αίθουσες και αίθρια, επενδύσεις και χωρίσματα σε τοίχους γραφείων καθώς και μονόφυλλα δίφυλλα και αναδιπλούμενα παντζούρια, ρολά και σήτες εντόμων, κάγκελα βεράντας και περίφραξης, πόρτες γκαράζ και οροφής, αυτοματισμούς και μοτέρ όλων των τύπων.

Η STYLETECH είναι σήμερα μια από τις πιο καινοτόμες κατασκευαστικές εταιρείες στη βιομηχανία παραθύρων και θυρών.

Η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων μας οδήγησε στην επιτυχή έναρξη πολλών νέων προϊόντων στην αγορά σε συνεργασία με κορυφαία ονόματα του χώρου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το κίνητρό μας είναι η επιδίωξη της καινοτομίας και της ποιότητας: το αποτέλεσμα είναι πάνω από 45 χρόνια επιτυχίας.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, στην Αθήνα και δεν έχουν καμιά σχέση με παρεμφερή προϊόντα η no Name που κατασκευάζονται στο εξωτερικό και εισάγονται στην Ελληνική αγορά και δυστυχώς πωλούνται ως Ελληνικά προϊόντα.

Η εταιρεία μας πιστή στις αρχές που έχει διαμορφώσει εδώ και 36 χρόνια, συνδυάζει την πείρα χρόνων, την εξελιγμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία και συνεχίζει να παράγει ποιοτικά προϊόντα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ &  ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ πρώτης ύλης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε Έλληνα καταναλωτή. 

Τα κουφώματα STYLETECH  βρίσκονται στην διάθεσή σας και μετά την τοποθέτηση των προϊόντων μας με άριστα οργανωμένο after sale service για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα ή ερώτημα σας. 

Δημιουργίες από επαγγελματίες για επαγγελματίες και όχι μόνο.

Η Styletech.sa, μια εταιρία γερμανικών προδιαγραφών, διαθέτει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο στον χώρο, για τις ανάγκες των εμπόρων και κατασκευαστών κουφωμάτων και ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Συνθετικό και αλουμινίου κούφωμα Styletech.sa σημαίνει:

πάντα εξαιρετική ποιότητα υλικών και κατασκευής, έτοιμο για τοποθέτηση, σε ασυναγώνιστη τιμή, με ονομαστική εγγύηση και διάρκεια .

Μοναδική ευελιξία εφαρμογών, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και κατασκευών και παράδοση στην ώρα του.

Στην Styletech.sa ότι δημιουργούμε
το κατασκευάζουμε σαν Γερμανοί, το αγαπάμε σαν Έλληνες. 


 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αλουμινίου ,u-pvc-σιδηρου, τα έργα μας και οι υφιστάμενοι πελάτες μας , αποτελούν την εγγύηση για την υλοποίηση της υπόσχεσης και της φιλοσοφίας μας.

Τα προϊόντα μας:

 • Πόρτες και παράθυρα από αλουμίνιο, απλά και ενεργειακά – θερμοδιακοπτομενα.
 • Πόρτες και παράθυρα από σίδηρο .
 • Πόρτες και παράθυρα από  ενεργειακά – θερμοδιακοπτομενα, συνθετικά pvc,επιλογής σας.
 • Πόρτες εσωτερικού χορού αλουμινίου και ξύλου, σε διάφορα σχέδια.
 • Πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες διαφόρων τύπων και επίλογων.
 • Τζαμιά ενεργειακά τρίτης γενιάς σε διάφορους συνδυασμούς θερμοπερατοτητας.
 • Σήτες διαφόρων διαστάσεων και κατευθύνσεων, απλά και με μηχανισμούς.
 • Ρολά διαφόρων τύπον , απλά, αλουμινίου, μασίφ, βαρέως τύπου, με μεγάλη διάτρηση, θερμοδιακοπτομενα, με κίνηση απλή, με μανιβέλα, μοτέρ, με αισθητήρα βροχής, ανέμου, φωτός, με απομακρυσμένη εντολή επιλογή σας.
 • Υαλοπετασματα διαφόρων τύπων και σχεδιασμού, απλά και ενεργειακά.
 • Επενδύσεις κτιρίων με j.bond.
 • Σκίαστρα διαφόρων τύπων αντηλιακά.
 • Πόρτες πυρασφαλείας μονόφυλλα και δίφυλλα.
 • Ειδικές κατασκευές επιλογής σας, σχεδιασμένα από μας ,και αντίγραφα που εσείς επιθυμείτε.
 • Κάγκελα βεράντας και περιφράξεων, σε άπυρα σχέδια και εφαρμογές.
 • Κάγκελα βεράντας και περιφράξεων, σε Ιπόχ και αλουμινίου.
 • Χωρίσματα γραφείων και διαμερισμάτων.
 • Αυτοματισμούς σε γκαραζόπορτες, πόρτες, συρόμενες, ανοιγώμενες.

Ένας άνθρωπος  που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.

Ένας άνθρωπος  που εργάζεται με τα χέρια του και με το μυαλό του είναι τεχνίτης.

Εμείς εργαζόμαστε με τα χέρια με το μυαλό και με την καρδιά!

Έχουμε αποδείξει ρηξικέλευθα τη δυναμική παρουσία μας στην ελληνική αγορά τις τελευταίες  δεκαετίες.

Επιλέξτε μας και δε θα βγείτε χαμένοι!

Γιατί κουφώματα αλουμινίου και u-pvc υπάρχουν πολλά, δεν είναι όμως όλα STYLETECH.sa