ΕΤΕΜ 32 συρόμενο θέρμο

ΕΤΕΜ 32 συρόμενο θέρμο

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΕΜ 32 

Είναι γεγονός ή νέα σειρά συρόμενου από την ΕΤΕΜ το πιο οικονομικό και έξυπνο τις αγοράς, ΕΤΕΜ 32

Με έξυπνο και απλό σχεδιασμό, απλούστερα είδη και εξαρτήματα και πια  το ελαφρύτερο σε αλουμίνιο σύστημα στην κατηγορία του, το σύστημα συρόμενου  ΕΤΕΜ 32 έχει την πιο εύκολη και γρήγορη δυνατότητα στην κατασκευή και τοποθέτηση σε σχέση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα που χρησιμοποιούσαμε έως τώρα.

Αυτό σημαίνει περισσότερη ευκολία για τον κατασκευαστή αλουμινίου και λιγότερος χρόνος και απροβλημάτιστη ροή εργασιών.

Το νέο συρόμενο σύστημα ΕΤΕΜ 32 σε συρόμενο θερμομονωτικό δεν είναι μόνο το πιο οικονομικό της αγοράς στην κατηγορία του αλλά και είναι ιδανικό για αντικατάσταση κουφωμάτων σε οικοδομές που είναι δύσκολο έως αδύνατο ή χωρητικότητα σε υπάρχον τοίχο για τα άλλα συστήματα.

Τα φύλλα του συρόμενου συστήματος ΕΤΕΜ 32 έχουν πλάτος 32mm και καινούργιου τύπου πολυαμίδια από 16mm έως 28mm, ιδανικά για ανοίγματα από μικρά έως μεσαίων διαστάσεων και όχι μόνο..

Ο πρωτοποριακός λιτός σχεδιασμός του συστήματος ΕΤΕΜ 32 με χαρακτηριστικά όπως στενοί οδηγοί αρχίζοντας σε πλάτους από 76mm έως 107mm και ύψους 31mm,σημερα  το καθιστούν ιδανικό για αντικατάσταση συρόμενων χωνευτών κουφωμάτων σε χώρους και οικίες που είναι αδύνατο να χρησιμοποιούμε άλλα συστήματα αλουμίνιου.

Ο inox σκληρός οδηγός στο κάτω μέρος του κουφώματος πάντα εγγυάται την εύκολη, με δυνατή ομαλή χρήση και απρόσκοπτη λειτουργία του κουφώματος στα συρόμενα ΕΤΕΜ 32.

Για περισσότερα 
 χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.1

ή σε mail: sales.alouminioum@styletech.gr

 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ετεμ 32

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες