ΕΤΕΜ 45 ανοιγώμενο θέρμο plus

ΕΤΕΜ 45 ανοιγώμενο θέρμο plus

 ΕΤΕΜ 45, μια  σειρά αλουμινίου θέρμο μεγάλων απαιτήσεων.

Το ανοιγμένο βαρέως ΕΤΕΜ 45, είναι ένα δυνατό και απαραβίαστο σταθερό και ανοιγμένο θερμομονωτικό, τέλειο σύστημα αλουμινίου και  έχει σχεδιαστεί με μεράκι, ώστε να ικανοποιεί όλες μα όλες τις ανάγκες δυσκολίες και σύγχρονες απαιτήσεις σε ένα κτίριο, γραφείο, κατάστημα, σπίτι, με χαρακτηριστικά πολύ  βελτιωμένης μόνωσης για τον τελικό χρήστη.

Ενώ διακρίνεται  τόσο όσο αφορά την στιβαρή  κατασκευή, την προηγμένη τεχνολογία και την άψογη αισθητική, χωρίς όμως να ζηλεύει τίποτα και χωρίς υπερβαίνει το προϋπολογισθέν κόστος από το σύνολο έργου με τα μεγάλα θέρμο συστήματα  αλουμίνιου.

Λειτουργικό, σταθερό, στιβαρό, όμορφο και οικονομικό πλήρες σύστημα όσο αφορά τις διαθέσιμες τυπολογίες ανοιγμάτων και επιλογών, το σύστημα ΕΤΕΜ 45, προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μεγάλης πληθώρας προφίλ για την κατασκευή ειδικών σταθερών, καμπύλων, και παράγωνα  όπως και  και ίσιων προφίλ για πόρτες και παράθυρα θέρμο, στα προφίλ και με την εφαρμογή από την STYLETECH.

Το ανοιγμένο ΕΤΕΜ 45, είναι ένα θέρμο σύστημα που προσφέρει όπως είπαμε, όλα τα πλεονεκτήματα ενός μεγάλου θερμομονωτικού συστήματος αλουμινίου, για μικρά έως μεσαία κουφώματα με τον πιο οικονομικό τρόπο, στην κατηγορία του και προπαντός τη τέλεια εφαρμογή παράλληλα με την τοποθέτηση από τα συνεργεία της STYLETECH.

Το ανοιγμένο θέρμο ΕTEM 45, είναι ένα σύστημα διατομής φύλλων 65 mm και 68 mm (και για ίσια και για τα παράγωνα και πομπέ προφίλ, αντίστοιχα) που κατασκευάζεται, και πληροί όλες τις προδιαγραφές και δείχτες ποιότητας, και έχει πιστοποιηθεί όπως όλα τα αλλά συστήματα σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα στη ανώτερη κλάση. 

Το σύστημα ΕΤΕΜ 45, προσφέρει ταυτόχρονα ευρεία γκάμα αξεσουάρ και εξαρτημάτων που έχουν σχεδιαστεί από την ΕΤΕΜ και όπως στα άλλα συστήματα τις ΕΤΕΜ, εγγυώνται μακροχρόνια αποτελέσματα, λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα, πάντα από την STYLETECH.

Τέλος, μετα από όλα  τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του συστήματος ΕΤΕΜ 45, σε συνδυασμό με την δυνατότητα που μας επιτρέπει την επιλογή χρήσης και μηχανισμού πολλαπλών κλειδωμάτων, στο ένα ή και στα δυο μέρη για την κίνηση του φύλου, καθιστούν το θέρμο ΕΤΕΜ 45 μία ιδανική λύση για την αντικατάσταση παλαιών και καινούργιόν κουφωμάτων αλουμινίου, σε όλες τις τυπολογίες και ανάγκες από την STYLETECH.

 Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

ή σε mail:sales.alouminioum@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες