ΕΤΕΜ 75 ανοιγώμενο θέρμο plus class

ΕΤΕΜ  75  ανοιγώμενο θέρμο plus class

 ΕΤΕΜ 75, μια  σειρά αλουμινίου θέρμο μεγάλων μεγάλων απαιτήσεων.

Το ανοιγμένο βαρέως βαρέως  τύπου ΕΤΕΜ 75 είναι το πιο δυνατό και απαραβίαστο σταθερό και  ανοιγμένο θερμομονωτικό τέλειο σύστημα αλουμινίου από την ΕΤΕΜ και  έχει σχεδιαστεί με μεράκι ώστε να ικανοποιεί όλες μα όλες τις ανάγκες δυσκολίες και σύγχρονες απαιτήσεις σε ένα κτίριο, γραφείο, κατάστημα, σπίτι, με χαρακτηριστικά πολύ  πολύ βελτιωμένης μόνωσης για τον τελικό χρήστη.

Ενώ διακρίνεται  πάρα πολύ  όσο αφορά την στιβαρή κατασκευή, την προηγμένη τεχνολογία και την άψογη αισθητική, χωρίς όμως να ζηλεύει τίποτα και χωρίς να έχει το παραμικρό διαφορά από το τελειότερο σύστημα αλουμίνιου παγκόσμιος, και δεν υπερβαίνει το προϋπολογισθέν κόστος σε αναλογία με τις ιδιότητες που έχει το σύστημα αυτό από  τα μεγάλα θέρμο συστήματα  αλουμίνιου.

Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, τα λάστιχα από EPDM πολλών θαλάμων και τα πολυαμίδια ειδικού σχεδιασμού 39 mm, όπως οι εσωτερικές ράβδοι μόνωσης, το Ε75 έχει εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης (Uf = 1,4 W/m2) και πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές στη κατηγορία κουφωμάτων με μεγάλες απαιτήσεις και ιδιότητες.

Λειτουργικό πολύ, πάρα πολύ σταθερό, μέγα στιβαρό, όμορφο και  πλήρες σύστημα όσο αφορά τις διαθέσιμες τυπολογίες ανοιγμάτων και επιλογών, το σύστημα ΕΤΕΜ 75 προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μεγάλης πληθώρας προφίλ για την κατασκευή ειδικών σταθερών , καμπύλων , και παράγωνα  όπως και  και ίσιων προφίλ για πόρτες και παράθυρα θέρμο στα προφίλ και με την εφαρμογή από την STYLETECH.

Με το πλάτος των προφίλ τις σειράς ΕΤΕΜ 75 αλουμινίου να κυμαίνεται από 1,6 mm έως 2,5mm,έχει σχεδιαστεί ειδικά για πόρτες που χρησιμοποιούνται και καταπονούνται έντονα.

Το ανοιγμένο ΕΤΕΜ 75, είναι ένα θέρμο σύστημα που προσφέρει όπως είπαμε όλα τα πλεονεκτήματα ενός μεγάλου θερμομονωτικού συστήματος αλουμινίου για μικρά έως μεγάλα  κουφώματα με  οικονομικό τρόπο στην κατηγορία του και προπαντός τη τέλεια εφαρμογή παράλληλα με την τοποθέτηση από τα συνεργεία της STYLETECH.

Κλασικός σχεδιασμός του συστήματος ΕΤΕΜ 75 θέρμο σε ίσια γραμμή.

Οι βασικές διαστάσεις του ΕΤΕΜ 75 θέρμο είναι φύλλο πλάτους 75 mm και ύψος σταθερού πλαισίου-φύλλου από μόνο 106 mm που το καθιστούν μοναδικό στη κατηγορία άψογων συστημάτων.

Το ανοιγμένο θέρμο ΕTEM75 είναι ένα σύστημα διατομής φύλλων 85 mm και 98 mm (και για ίσια και για τα παράγωνα και πομπέ προφίλ, αντίστοιχα) που κατασκευάζεται και πληροί όλες τις προδιαγραφές και δείχτες ποιότητας και έχει πιστοποιηθεί όπως όλα τα αλλά συστήματα σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα στη ανώτερη κλάση. 

Το σύστημα ΕΤΕΜ 75 προσφέρει ταυτόχρονα ευρεία γκάμα αξεσουάρ και εξαρτημάτων που έχουν σχεδιαστεί από την ΕΤΕΜ και όπως στα άλλα συστήματα τις ΕΤΕΜ εγγυώνται μακροχρόνια αποτελέσματα ,λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα πάντα από την STYLETECH.

Τέλος, μετα από όλα  τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του συστήματος ΕΤΕΜ 75, σε συνδυασμό με την δυνατότητα που μας επιτρέπει την επιλογή χρήσης και μηχανισμού πολλαπλών κλειδωμάτων στο ένα ή και στα δυο μέρη για την κίνηση του φύλου, καθιστούν το θέρμο ΕΤΕΜ 75 μία ιδανική λύση για την αντικατάσταση παλαιών και καινούργιόν κουφωμάτων αλουμινίου σε όλες τις τυπολογίες και ανάγκες από την STYLETECH.

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

ή σε mail:sales.alouminioum@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ετεμ 75

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες