Κουφώματα συνθετικά pvc REHAU SYNEGO από την STYLETECH με βάθος 80 mm

Κουφώματα συνθετικά pvc REHAU SYNEGO από την STYLETECH με βάθος  80 mm

Κουφώματα συνθετικά pvc REHAU SYNEGO, από την STYLETECH με βάθος  80 mm.

Τα παράθυρα REHAU SYNEGO, κατασκευασμένα από την STYLETECH, είναι το σύστημα με βάθος 80 mm που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους κατασκευαστές παραθύρων, μια ευέλικτη λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τομείς, εφαρμογών και ιδιαίτερα σε ανακαινίσεις.

Το νέο προφίλ REHAU SYNEGO, προσφέρει υψηλής ποιότητας θερμική και ακουστική απόδοση, και εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία, χάρη στη διαθεσιμότητα σε δύο τύπους παρεμβυσμάτων.

Προφίλ παραθύρου SYNEGO με βάθος 80 mm.

Τεχνικές πληροφορίες.

Θερμική διαπερατότητα.

Τιμή Uf ≤ 1,0 W / m2 K (AD: Uf έως 1,0 W / m²K - MD: Uf έως 0,94 W / m²K).

Βάθος προφίλ 80 mm.

Ασφάλεια κατά των διαρρήξεων μέχρι την κατηγορία αντίστασης 3.

Ηχομόνωση:

μέχρι την τάξη προστασίας 5

Τεχνική 7 θαλάμων

Οφέλη:

Με την καινοτόμο φόρμουλα HDF, (Φινίρισμα Υψηλής Ευκρίνειας) που εξασφαλίζει ομαλότερες επιφάνειες, επομένως λιγότερο επιρρεπείς στη βρωμιά και πιο ανθεκτικές.

Συμβατό με συμπληρωματικά προφίλ REHAU και υπάρχουσες ενισχύσεις.

Περισσότερη θερμομόνωση, λιγότερο θόρυβο, με πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας από διάρρηξη, στην κλάση RC 3 και με άριστες λειτουργικές τιμές, όσον αφορά την αντίσταση στα φορτία νερού και ανέμου.

Προσφέροντας μια τέλεια μόνωση ενός κτιρίου.

Η αισθητική, η πρακτικότητα χρήσης και η ενεργειακή απόδοση - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των οποίων το "περίβλημα" ενός κτιρίου δεν μπορεί να εγκαταλείψει.

Με τα συστήματα REHAU, από την STYLETECH για παράθυρα και προσόψεις, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται σε μια ποιοτική ονομαστική μάρκα, και πάντα με φροντίδα του προσωπικού μας, κατασκευάζοντας με αγάπη και μεράκι , είναι σε θέση  να διαθέτουν προϊόντα που να ικανοποιούν, όλες τις ειδικές σας απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας .

Η προσφορά μας,  ως STYLETECH σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλη, και ποικίλη:

από συστήματα παραθύρων, προσόψεις, συρόμενες πόρτες, μικρές πύλες εισόδου, χειμερινούς κήπους και βεράντες, σε τυφλά κουτιά ρολών και σκίαστρων, παράθυρα και εσωτερικά περβάζια.

Εκτός από την παροχή καινοτόμων λύσεων, η REHAU και ή STYLETECH, υποστηρίζει πελάτες με υπηρεσίες υποστήριξης υψηλού επιπέδου σε κάθε στάδιο της εργασίας, από το σχεδιασμό έως την εκπλήρωση.

 Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

 mail:  sales.pvc@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες