Ανασηκώμενη πόρτα παράθυρο REHAU από την STYLETECH.

Ανασηκώμενη πόρτα παράθυρο REHAU από την STYLETECH.

Ανασηκώμενη πόρτα παράθυρο REHAU, από την STYLETECH.

Περιγραφή προϊόντος και Τεχνικές λεπτομέρειες.

Περιγραφή προϊόντος:

Η πόρτα REHAU Brilliant-Design Lift & Slide, που κατασκευάζει ή STYLETECH ,έχει  μεγάλες περιοχές υαλοπινάκων, χάρη στο σχεδιασμό του προφίλ, αποκτώντας  ηλιόλουστα δωμάτια και άνετη ποιότητα διαβίωσης.

Οι πόρτες Lift & Slide, από την STYLETECH, είναι πολύ σταθερές και ανοίγουν τις δυνατότητες για διάφορες επιλογές σχεδίασης και εφαρμογής.

Ακόμη και σε δύσκολες, βάσει των ανοιγμάτων και διαστάσεων, οι πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή, με πλάτος έως 10 μέτρα, μπορούν να υλοποιηθούν, χάρη στα σταθερά και με μεγάλη αντοχή προφίλ.

Ο σχεδιασμός του προφίλ και το κάτω κατώφλι, παρέχουν μια αρμονική συνυπάρξει με μια συνολική εντύπωση της πόρτας, σε κάθε επιλογή από δίφυλλο μέχρι και έξη έως οχτώ φύλλα.

Αυτή ή επιλογή κουφώματος και ο σχεδιασμός κατασκευής, κάνουν μια συρόμενη  πόρτα να  παρέχει την καλύτερη προστασία, από τη βροχή και το νερό.

Ακόμα και άνεμος έως 115 km / h και βροχή, δεν είναι ένα θέμα για αυτό το  σύστημα,συμπληρώνοντας με τα ειδικά τζάμια.

Ακόμα σε δοκιμές και κατά τη διάρκεια του χειμώνα μένει μέσα ζεστή και άνετη διαβίωση.

Αυτό επιτυγχάνεται με τις ειδικές κατασκευές από την STYLETECH, όπως εφαρμογές που δοκιμαστήκαν, και η τεχνική 4 θαλάμων, εφαρμόζοντας και το θερμικό κατώφλι σε πολλές περιπτώσεις.

Προφίλ θυρών REHAU Brilliant-Design, S785

Τμήμα Κατασκευής: 70mm

Θερμομόνωση: Uf = 1.0W / m2K (EN12412-2)

Ηχομόνωση: Έως 42dB (DINEN 20140)

Στεγανότητα αέρα: Κλάση 4 (DINEN 12207)

Στεγανότητα νερού: Κλάση 9 Α (DINEN 12208)

Χωρητικότητα υαλοπινάκων: 8mm ~ 43mm

Εφαρμόζεται και σε όλα τα αλλά προφίλ τύπου συρόμενου, από την REHAU και κατασκευασμένα από την STYLETECH, και σε βαρέως βαρέως τύπου pvc ,Sliding Systems HauTau, Roto, Hebeschiebe-Türen. 

Προσφέροντας μια τέλεια μόνωση ενός κτιρίου.

Η αισθητική, η πρακτικότητα χρήσης και η ενεργειακή απόδοση - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των οποίων το "περίβλημα" ενός κτιρίου δεν μπορεί να εγκαταλείψει.

Με τα συστήματα REHAU από την STYLETECH, για παράθυρα και προσόψεις, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται, σε μια ποιοτική ονομαστική μάρκα και πάντα με φροντίδα του προσωπικού μας κατασκευάζοντας με αγάπη και μεράκι, είναι σε θέση  να διαθέτουν προϊόντα που να ικανοποιούν όλες τις ειδικές σας απαιτήσεις, του κάθε πελάτη μας .

Η προσφορά μας ως STYLETECH, σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλη και ποικίλη:

από συστήματα παραθύρων, προσόψεις, συρόμενες πόρτες, μικρές πύλες εισόδου, χειμερινούς κήπους και βεράντες, σε τυφλά κουτιά ρολών και σκίαστρων,παράθυρα και εσωτερικά περβάζια.

Εκτός από την παροχή καινοτόμων λύσεων, η REHAU και ή STYLETECH, υποστηρίζει πελάτες με υπηρεσίες υποστήριξης υψηλού επιπέδου, σε κάθε στάδιο της εργασίας, από το σχεδιασμό έως την εκπλήρωση.

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

mail:  sales.pvc@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες