Η STYLETECH για 30 χρόνια είναι κατασκευαστής κιγκλιδωμάτων

Η STYLETECH για 30 χρόνια είναι κατασκευαστής κιγκλιδωμάτων

Γκαραζόπορτες, αυλόπορτες, σκάλες, πατάρια, μεταλλικές κατασκευές  και κάγκελα περίφραξης, πολύ ειδικές κατασκευές, στην STYLETECH.

Δεν θέλουμε να κάνουμε το πρόβλημα που υπάρχει μεγαλύτερο, ή να κάνουμε  άσκοπους συναγερμούς, αλλά είναι πια  ένα γεγονός που, δυστυχώς τώρα, είναι εύκολα ορατό για όλους και γι 'αυτό, εμείς στην STYLETECH, κατά τη διάρκεια των δεκαετιών μας εργασιών ως κατασκευαστές κουφωμάτων και όχι μόνο, εξειδικεύεται ολοένα και περισσότερο καθημερινά στην υλοποίηση και την παραγωγή γριλιών ασφαλείας, παντζουριών, πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας, αυλόπορτες, πόρτες γκαράζ και άλλες κατασκευές.

Για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη ασφάλεια, και να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να ζήσετε το σπίτι σας σε απόλυτη χαλάρωση, η STYLETECH συνειδητοποιεί απολύτως την ανάγκη να παράγει, αξιόπιστα και ποιοτικά , κατασκευές  από ανοξείδωτο χάλυβα και αντιδιαβρωτικά.

Η μεγάλη ποικιλία, το στυλ και στιβαρότητα, επιτρέπει την αρμονική εφαρμογή, μιας σωστής επιλογής ασφαλείας, ακόμα και σε κομψά και μοντέρνα περιβάλλοντα.

Δεν υπάρχουν άλλα εμπόδια, άλλες δυσκολίες στην τοποθέτηση κάθε αρχικού σχεδίου, που μαζί με τα κουφώματα μας, αποτελούν προστιθέμενη αξία και ασφάλεια για το σπίτι σας!

Ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κατασκευών μας;

Τα προστατευτικά μας κιγκλιδώματα είναι κατασκευασμένα από μασίφ σίδηρο.

Τα τμήματα είναι στρογγυλά ή τετράγωνα διαφόρων μεγεθών (12/14/16/18 κλπ.).

Εξοπλισμένο με προστατευτικά υλικά αντί διάβρωσης.

Οι κλειδαριές είναι της τελευταίας γενιάς με ένα ευρωπαϊκό σύστημα με τριπλό κλείδωμα.

Η αγκύρωση τοίχου γίνεται με τη χρήση ρητινών δύο συστατικών.

Η STYLETECH για 30 χρόνια είναι κατασκευαστής κιγκλιδωμάτων και συστημάτων ασφαλείας, για παράθυρα και πόρτες σε σίδηρο και ανοξείδωτο χάλυβα, ακόμη και σε ιδιαίτερες παραγγελίες, πάντα σε εργοστασιακές τιμές!

Ρωτήστε μας για τα συστήματα που σας ενδιαφέρουν, πάρτε προσφορά και δωρεάν επιθεώρηση, και ελέγξτε μόνοι σας τη διαφορά σε σχέση με άλλες προτάσεις!

Μοναδική ευελιξία εφαρμογών, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και κατασκευών και παράδοση στην ώρα του.

Στην Styletech.sa ότι δημιουργούμε το κατασκευάζουμε σαν Γερμανοί, το αγαπάμε σαν Έλληνες. 

Mail : iron.works@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: kagkela_berantas_portes_skales_eidika_styletech.sa.pdf

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες