ΕΤΕΜ 70 συρόμενο όλο τζάμι

ΕΤΕΜ 70 συρόμενο  όλο τζάμι

Πόρτες και παράθυρα συρόμενα  ETEM-70 LESS FRAME Θέρμο.

Η σειρά κουφωμάτων ΕTEM 70, είναι ένα συρόμενο θέρμο σύστημα, σχεδιασμένο για μεγάλα ανοίγματα και όχι μόνο, που προσφέρει άριστα χαρακτηριστικά θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, σε συνδυασμό με ειδικά τζάμια, που εφαρμόζει ή STYLETECH.

Ανταποκρινόμενη τώρα, στην αυξανόμενη πια ανάγκη για τέλεια συστήματα συρόμενων, για πολύ πολύ μεγάλα ανοίγματα και που είναι εύκολα στην λειτουργία, σταθερότητα και δίνουν την δυνατότητα πολύ εύκολης με επιλογές  πρόσβασης των ενοίκων στον εξωτερικό χώρο, η ΕΤΕΜ στα συρόμενα συστήματα ΕΤΕΜ, σχεδίασε την ΕΤΕΜ 70, ένα άριστο σύστημα που επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή διείσδυση το πρωινό διάστημα του ηλιακού φωτός ενώ, παράλληλα, προσφέρει και την τέλεια την τεχνολογία Less Frame, μία τεχνολογία που ελαχιστοποιεί οπτικά τα πλαίσια αλουμινίου και, εφαρμόζεται άψογα από την STYLETECH.

Η ομοιόμορφη αψεγάδιαστη  θέα τζαμαρίας, χωρίς περιττά πλαίσια, επιτρέπει τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας και  ενσωμάτωσης του εσωτερικού χώρου, και μια πετυχημένη εφαρμογή της κατασκευής στο εξωτερικό τοπίο.

Το ΕTEM 70 θέρμο, είναι σύστημα τον δυο φύλλων πλάτους 70 mm, που προσφέρει αισθητική, λειτουργικότητα και στιβαρότητα, σε συνδυασμό με ανθεκτικότητα, θερμομόνωση και ηχομόνωση για κάθε επιλογή .

Τέλος, μετα από όλα  τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του συστήματος ΕΤΕΜ 70 LESS FRAME, σε συνδυασμό με την δυνατότητα που μας επιτρέπει την επιλογή χρήσης και μηχανισμού ανύψωσης, στο ένα ή και στα δυο μέρη για την κίνηση του φύλου, καθιστούν το ΕΤΕΜ 70 μία ιδανική λύση και για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, από την STYLETECH.

  Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

   ή σε mail:sales.alouminioum@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες