ΕΤΕΜ 38 ανοιγώμενο θέρμο

ΕΤΕΜ  38  ανοιγώμενο θέρμο

ΕΤΕΜ 38 σειρά αλουμινίου θέρμο ανοιγμένο.

Το ανοιγμένο ΕΤΕΜ 38, είναι ένα επαναστατικό ανοιγμένο θερμομονωτικό απλό σύστημα αλουμινίου και  έχει σχεδιαστεί με έναν τρόπο, ώστε να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες και σύγχρονες απαιτήσεις σε ένα κτίριο, με χαρακτηριστικά βελτιωμένης μόνωσης για τον τελικό χρήστη ενώ, διακρίνεται  τόσο όσο αφορά την λιτή κατασκευή, την προηγμένη τεχνολογία και την άψογη αισθητική, χωρίς όμως να ζηλεύει τίποτα και χωρίς υπερβαίνει το προϋπολογισθέν κόστος από το σύνολο έργου με τα απλά συστήματα αλουμίνιου.

Λειτουργικό, σταθερό, στιβαρό, όμορφο και πλήρες σύστημα όσο αφορά τις διαθέσιμες τυπολογίες ανοιγμάτων.

Το σύστημα ΕΤΕΜ 38 προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μεγάλης πληθώρας προφίλ για την κατασκευή ειδικών αλλά και  καμπύλων, και παράγωνα  όπως και  και ίσιων προφίλ με την εφαρμογή από την STYLETECH.

Το ΕΤΕΜ 38 είναι ένα θέρμο σύστημα που προσφέρει όπως είπαμε όλα τα πλεονεκτήματα ενός μεγάλου θερμομονωτικού συστήματος αλουμινίου για μικρά έως μεσαία κουφώματα, με τον πιο οικονομικό τρόπο και τη τέλεια εφαρμογή παράλληλα με την τοποθέτηση .

Το ανοιγμένο θέρμο ΕTEM 38, είναι ένα σύστημα διατομής φύλλων 48 mm και 52 mm (και για ίσια και για τα παράγωνα και πομπέ προφίλ, αντίστοιχα) που κατασκευάζεται και πληροί όλες τις προδιαγραφές και δείχτες ποιότητας και έχει πιστοποιηθεί, όπως όλα τα αλλά συστήματα σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Το σύστημα ΕΤΕΜ 38 προσφέρει, ταυτόχρονα ευρεία γκάμα αξεσουάρ και εξαρτημάτων που έχουν σχεδιαστεί από την ΕΤΕΜ και όπως στα άλλα συστήματα τις ΕΤΕΜ εγγυώνται μακροχρόνια αποτελέσματα, λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα, πάντα από την STYLETECH.

Τέλος, μετα από όλα  τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του συστήματος ΕΤΕΜ 38, σε συνδυασμό με την δυνατότητα που μας επιτρέπει την επιλογή χρήσης και μηχανισμού πολλαπλών κλειδωμάτων, στο ένα ή και στα δυο μέρη για την κίνηση του φύλου, καθιστούν το ΕΤΕΜ 38 μία ιδανική λύση για την αντικατάσταση παλαιών και καινούργιόν κουφωμάτων αλουμινίου, σε όλες τις τυπολογίες από την STYLETECH.

 Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

 ή σε mail: sales.alouminioum@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες