Αντικαταστήσετε τα παράθυρα και βελτιώσετε την άνεση και το στυλ του σπιτιού σας

Όταν πρόκειται για την εγκατάσταση πιστοποιημένων παραθύρων και θυρών, μπορεί κάποιος να  προσπαθεί να συγχέει τις ιδέες.

Έτσι αποφάσισα να κάνω κάποια διευκρίνηση με όσο το δυνατό σαφήνεια

Έξω με το παλιό style...

... και μέσα με το new φως.

εγκατάσταση πιστοποιημένων παραθύρων

Είναι δυνατόν να αντικαταστήσετε τα παράθυρα και να βελτιώσετε την άνεση και το στυλ του σπιτιού σας από μονοί σας χωρίς βοήθεια ειδικού, μήπως και εσείς βρίσκεστε πι κάτω;

"Αν έχετε αποφασίσει να αρχίσετε να ρωτάτε παντού για την αντικατάσταση των παλιών παραθύρων σας, γιατί αποστραγγίζονται ή συμπυκνώνονται και  άλλα θέματα;

και θέλετε και εσείς  να αποφύγετε τις σκληρές αποταμιεύσεις σας από την καύση σαν χαρτί υγείας ... τότε θα αποκαλύψω κάποια μυστικά για το πώς να αποκτήσω το καλύτερο αποτέλεσμα με και με τον ευκολότερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο στα παραπάνω"

Αντικατάσταση των παραθύρων, εύκολα άλλα πώς λειτουργεί: τα 3 βήματα για νέα παράθυρα και πόρτες που χρίζουν ανακαίνιση.

Αντικατάσταση των παραθύρων

Η διαδικασία αντικατάστασης παλαιών πορτών και παραθύρων μπορεί να χωριστεί σε τρία στάδια:

1) επιλογή (του προϊόντος και του προμηθευτή και απόστασης)

 2) εγκατάσταση, πώς και πότε

3) εγγύηση, εξυπηρέτηση  / βοήθεια.

Χαίρετε, είμαι η Αθηνά , Πολιτικός Μηχανικός στην STYLETECH.sa, και πριν από λίγο καιρό, αναζητώντας στο διαδίκτυο, βρήκα αρκετά διλήμματα  αυτού του τύπου:

Ακολουθεί μια επισκόπηση του τι συμβαίνει γενικά για τα κουφώματα και σε κάθε βήμα:

Βήμα 1: η επιλογή

Καθώς φεύγετε και ψάχνετε  για να βρείτε το σωστό παράθυρο, θα ξεκινήσετε με>:

με επιμονή  πατήστε τα πλήκτρα για να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για όλες τις γνώσεις σχετικά με τα παράθυρα και της πόρτες , τα προϊόντα, τις εφαρμογές, τις απόψεις που αναγράφονται, τις προτάσεις, και να συνειδητοποιήσετε πόσο σας κάνουν ανά μέτρο.

Ή πάλι, θα στείλτε ένα αίτημα σε έναν ισότοπο που είναι γενικής εκτίμησης που θα σας φέρει σε επαφή με έναν πιθανό τοπικό προμηθευτή, δικό του ή όχι, ο οποίος χωρίς να γνωρίζει τίποτα για εσάς, θα σας κάνει μια τιμή SPECIAL.

Πάρα πολύ κακό γιατί ξαφνικά  και  μαγικά η τιμή θα αυξηθεί "επειδή προφανώς  δεν είχαμε καταλάβει ο ένας τον άλλον τόσο καλά, και άλλα τέτοια".

Θα μπορούσατε ακόμη και να πάτε στον κατασκευαστή των κουφωμάτων, έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα στο σύνολο, φυσικά!

... αλλά πρέπει να πάτε  σε όλη τη διαδρομή, επειδή οι κατασκευαστές πορτών και  παραθύρων έχουν μέτρια έως κακά  γραφεία επεξήγησης και βοήθειας με τηλεφωνικά κέντρα που συνήθως σας απαντούν από τις πιο απίθανες περιοχές του κόσμου (γι 'αυτούς, η ποσότητα  μετράει και όχι η ποιότητα που έχει έχετε ήδη  ένα ορισμένο ποσοστό προβλημάτων που μπορεί  και θα υπάρχει, το πρόβλημά σας).

Το εξειδικευμένο showroom των θυρών και των παραθύρων παραμένει να το δει κανείς, εδώ θα σας υποδεχτεί μια όμορφη νεαρή κοπέλα που θα σας εξηγήσει λεπτομερώς όλα τα προϊόντα που πωλούνται, αλλά συνήθως μετά από δύο ώρες και ένα ποτάμι λέξεων και φράσεων , με ένα κεφάλι που είναι έτοιμο να εκραγεί, δεν θα δεν θα πει ποτέ ποια είναι η πιο κατάλληλη λύσει και τα σωστά κουφώματα για εσάς.

Πώς μπορεί να σας πει την κατάλληλη εκδοχή αν δεν έχει δει ποτέ το σπίτι σας; δεν γνωρίζει την ιδιαίτερη κατάστασή των κουφωμάτων σας, σκοπός  κάθε πωλητή  είναι να κλείσει σύντομα μια σύμβαση και να κερδίσει προμήθεια επί των πωλήσεων.

Σε αυτά τα καταστήματα σχεδόν  90% δεν θα βρείτε ποτέ τον ιδιοκτήτη ή τον  κατάλληλο τεχνικό για να ζητήσετε εξηγήσεις και προτάσεις για τα δικά σας κουφώματα, ως συνήθως είναι  πολύ απασχολημένοι γύρω από τα έργα , δεν υπάρχει τρόπος να συζητήστε μαζί τους.

Συγγενείς και φίλοι, ναι και αυτοί διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή, για λόγους πείρας και η άποψή τους είναι σημαντική, τουλάχιστον να μην ειπωθεί ότι έχετε κάνει τα πάντα λάθος κάθε φορά που φτάνουν στο σπίτι για δείπνο, και το πρόβλημα θα προκύπτει εάν ο φίλος σας δεν σας κάνει καλή σύσταση, και μετα συνήθως συμβαίνει αυτό:

1) χάνετε τον φίλο σας (ο συγγενής δυστυχώς δεν είναι εφικτός).

2) αποκτήσατε όχι τα παραγγελμένα κουφώματα.

Δεν θα ήταν καλύτερο να στραφεί σε μια οικογενειακή εταιρεία  στημένη σωστά με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και προσωπικό, και ενδεχομένως να αμφισβητήσει και το συμβόλαιο επειδή το έργο δεν έγινε κατά  των συμφωνηθέντων εγγράφων και με το σωστό τρόπο;

Πως θα προχωρήσω όμως :

(Η ΛΥΣΗ) ... η συμβουλή μου είναι να απευθυνθώ σε μια μικρή καλά οργανωμένη εταιρεία, που στην πραγματικότητα θα σας ακολουθήσει να επιμείνετε στο καλύτερο, από το σχεδιασμό μις ιδέας έως την εγκατάσταση και  με καθημερινή παρουσία στο εργοτάξιο.

Θα σας προσέχει  και δεν θα σας αφήσει μόνο σας,  επειδή είστε ο τυπικός της  πελάτης  και όχι σαν περίπου μεσαίου μεγέθους της εταιρείες και που κάνετε μια σύμβαση κάτω των 20 χιλιάδων ευρώ, που συνήθως δεν σας ακούνε πια.

Μία μικρή οικογενειακή και οργανωμένη εταιρεία θα κάνει λιγότερες  εργασίες που ενδεχομένους θα θέλατε για το σπίτι σας, αλλά θα τα κάνει καλύτερα.

Πρώτα από 'όλα θα έρθει ο κατάλληλος τεχνίτης στο σπίτι και θα κάνει μια ΔΩΡΕΑΝ μέτρηση για να καταλάβει την πραγματικότητά των κουφωμάτων και των προβλημάτων σας και στη συνέχεια θα προτείνει το σωστό προϊόν για εσάς και το πιο αποτελεσματικό σύστημα συναρμολόγησης των κουφωμάτων και όχι μόνο .

Ξεχάστε πια το διαδίκτυο, όπου θα βρείτε σχεδόν τα πάντα και το αντίθετο από όλα, δεν είστε δυστυχώς ειδικός και η υπερβολική πληροφορία θα σας εμποδίσει, αντίθετα να απευθυνθείτε πάντα  σε έναν επαγγελματία και να βεβαιωθείτε όμως ότι ο άνθρωπος μπροστά σας είναι έμπυρος κατασκευαστής τεχνικός και όχι απλά πωλητής ή προϊόντων .

Βήμα 2: εγκατάσταση

Η εγκατάσταση νέων πορτων και  παραθύρων  συνεπάγεται στο:

ίσως έχετε ήδη ακούσει από αλλους ότι είναι δυνατή η συναρμολόγηση χωρίς ανησυχίες, ή

σας είπαν μόνο για το προϊόν και όχι πώς θα πρέπει να γίνει η εγκατάσταση στο κούφωμα είτε πόρτα είτε το παράθυρο σας, αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι το σπίτι σας πρέπει να είναι έτοιμο να δεχθεί νέα παράθυρα, έτσι  θα πρέπει να δημιουργήστε ένα σχέδιο εγκατάστασης : όλα ωραία, αλήθεια ... κανείς δεν το κάνει!

Αλλά ειδικά εγώ τι μπορώ να κάνω για σας; Τι πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή ως δεξιότητα για την επίλυση του προβλήματός σας μία για πάντα, μαζί κατανοητά και εύκολα;

Πριν συνεχίσω σε αυτό το σημείο, είναι απαραίτητο να αναφέρω τους λόγους που με οδήγησαν στη δημιουργία του Styletech tock to me.

Αυτή η σύντομη ιστορία θα σας εξηγήσει πώς ήρθα να γεννήσω αυτήν την ενότητα στην  εταιρεία, τις εμπνευσμένες αρχές της και τέλος, συγκεκριμένα, τι μπορώ να κάνω για εσάς.

Πριν αφήσετε τις σκέψεις σας, θέλω να ολοκληρώσω την ομιλία μου δίνοντάς σε σας μερικές άλλες απλές συμβουλές, ώστε να μπορείτε και εσείς να έχετε όλα τα χρήσιμα στοιχεία για να αποφασίσετε με σαφήνεια και με λεπτομερή τρόπο στην επιλογή των κουφωμάτων σας.

Όπως σε όλα τα πράγματα, ακόμη και στην περίπτωση αντικατάστασης παλιών κουφωμάτων σας, η πρώτη ανησυχία που μας έρχεται στο μυαλό είναι αυτή της εγκατάστασης,  της συναρμολόγησης και τοποθέτησης.

Ναι, γιατί όπως στην περίπτωση οποιουδήποτε υλικού, καλού ή κακού, όμορφου ή άσχημου  η πραγματική διαφορά μεταξύ του ενός και του άλλου είναι ακριβώς ή σύγκριση μεταξύ τους.

Από την άλλη πλευρά, φανταστείτε αν μια από τοις καλύτερες μάρκες αυτοκινήτων παράδειγμα mer….s, που εκτιμάται για την ποιότητα των εξαρτημάτων της, ήταν άσχημα συναρμολογημένη. Το κακό αποτέλεσμα θα ήταν συγκλονιστικό, τουλάχιστον, παρά τις προσπάθειες για την παραγωγή κάλων και ποιοτικών υλικών.

Παρ 'όλα αυτά συμβαίνει και για τα κουφώματα και ας μη είναι κάποιες φορές τόσο ακριβά.

Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα σας μιλάω για την εγκατάσταση πιστοποιημένων παραθύρων και θυρών: που πέρα ​​από την ποιότητα των μεμονωμένων υλικών που κατασκευάζονται, είναι πάντα σημαντικό να εξεταστεί η φάση της συναρμολόγησης κάθε μονάδας παραγωγής μικρής ή μεγάλης.

Αν κάτι είναι λάθος εδώ, μετα θα είναι πόνος.

Για να ξεπεραστούν το μέγιστο οι ανησυχίες των πελατών, ορισμένοι από τους συναδέλφους μου συνήθως προσπαθούν να σας καθησυχάσουν, μιλώντας για σωστή εγκατάσταση και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδική εγκατάσταση μόνο για σας.

Στη συνέχεια, κάποιος άλλος, πιο εκπαιδευμένος και με περισσότερη εμπειρία στον τομέα των παραθύρων και πορτών, σας μίλησε, όπως και εγώ, για την εγκατάσταση πιστοποιημένων παραθύρων και θυρών που παράγει ή εταιρεία του ή μια άλλη εταιρεία.

Μπορεί καμία φορά να έχετε αναρωτηθεί ποιο είναι το πιο κατάλληλο σύστημα για την επίλυση των προβλημάτων σας σχετικά με τα κουφώματα και όχι μόνο.

Λοιπόν, ας προσπαθήσουμε να τα πούμε απλά.

Και θα σας κάνω μια ερώτηση.

Αν θα έπρεπε να αποφασίσετε να επενδύσετε τα χρήματά σας που κερδίσατε με τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς και μόχθου, σε ποιον θα εμπιστευθήκατε;

Θα αναθέσετε τα χρήματά σας σε έναν φίλο καλοπροαίρετο που δεν ελέγχει κανέναν κατασκευαστή και ο οποίος, ωστόσο, λέει ότι είναι ο συγγενής σας και ότι μπορεί να θέλει μόνο το καλό σας;

Ή θα προτιμούσατε να αναθέσετε τα χρήματά σας σε κάποιον κατασκευαστή που ελέγχεται από άλλους μέσω ενός άκαμπτου συστήματος κανόνων, μετρήσεων, ελέγχων και  διαδικασιών, εκτιμήσεων και στενής εποπτείας από τα αρμόδια τμήματα εκάστου υπουργείου;

Η σύγκριση με τα χρήματα δεν είναι κατά λάθος και δεν είναι τυχαία.

Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι η αγορά καλών πορτών παραθύρων σήμερα απαιτεί μεγάλες επενδύσεις και ότι η στήριξη σε αυτοσχέδιους ακατάλληλους ανθρώπους θα ήταν σαν να ρίχνετε τα χρήματα σας που αποταμιεύσατε τόσα χρόνια, από το παράθυρο.

Ας επιστρέψουμε όμως στην πιστοποιημένη εγκατάσταση παραθύρων και θυρών από εμάς.

Υπάρχουν τόσοι που μιλούν για ειδική εγκατάσταση ή κατάρτιση .

Εγώ, ή Styletech, σας είπα πάντοτε μιλά σχετικά από  τη θέση CERTIFIED.

Ποιος όμως έχει δίκιο;

Ποιες είναι αυτές οι διαφορές;

Γνωρίζετε ελπίζω πολύ καλά ότι,  όλα αυτά, πάντα τα  ανέφερα  με αμεροληψία και λεπτομέρεια. Και θα το κάνω ξανά και αυτή τη φορά.

Η διαφορά που κυμαίνεται ανάμεσα στην πιστοποιημένη εγκατάσταση και την εξειδικευμένη εγκατάσταση, είναι όλα αυτά με την έννοια της επένδυσης, για την οποία σας είπα παραπάνω.

Ενώ η πιστοποιημένη εγκατάσταση μιας εταιρείας ανταποκρίνεται σε ακριβή πρότυπα που έχουν δημιουργήσει μια συγκεκριμένη διαδικασία, η κατάλληλη εγκατάσταση ανταποκρίνεται στα γενικά πρότυπα.

Εν ολίγοις, η πιστοποιημένη εγκατάσταση των παραθύρων και των θυρών σε λεπτομέρειες είναι ένα άλλο θέμα εξ ολοκλήρου.

Σε αντίθεση με την εξειδικευμένη εγκατάσταση ή ακόμα και γενικότερα την εγκατάσταση με τρόπο παρόμοιο με την εργασία, ή πιστοποιημένη εγκατάσταση ελέγχεται από ένα εξωτερικό καθορισμένο σώμα.

Επιτρέψτε μου ακόμα  να εξηγήσω καλύτερα: για τον καθορισμό του τρόπου εγκατάστασης των παραθύρων και των πορτών, τα σχέδια εφαρμογών αποστέλλονται στο ινστιτούτο ift του Rosenheim στο εξωτερικό για την αξιολόγηση και έγκριση των εκτελεστικών τεχνικών λεπτομερειών της εγκατάστασης και όχι μόνο.

Εφαρμόζονται όλα τα πρωτόκολλα του εργοταξίου παραγωγής και ο κατάλογος των διαχειριστών συναρμολόγησης και των εγκαταστατών κάθε κουφώματος.

Η επόμενη φάση αφορά την αρίστη εκπαίδευση των τεχνικών, οι οποίοι πρέπει να παρακολουθήσουν όλα τα ειδικά μαθήματα για να μάθουν τις οδηγίες και να καθορίσουν τους κανόνες λειτουργείας του Ινστιτούτου ift.

Τα μαθήματα αυτά επαναλαμβάνονται κάθε τρία χρόνια, και εάν ένας έμπορος λιανικής πώλησης θέλει να τροποποιήσει κάτι από τον κατάλογο των συνεργαζόμενων συνεργατών του, πρέπει άμεσα  να το κοινοποιήσει, για να εξασφαλίσει τη συνέχεια της διαδικασίας κατάρτισης και επομένων ελέγχων.

Ένας έμπυρος  τεχνικός από το ινστιτούτο ift και πάντα ο διευθυντής του τμήματος ποιότητας της Styletech πραγματοποιούν έναν πρώτο επιτόπιο έλεγχο για την επαλήθευση της τεχνικής τεκμηρίωσης και της συμμόρφωσης με τις οδηγίες συναρμολόγησης και για την αξιολόγηση της ποιότητας του έργου που έχει γίνει έως αυτού του σταδίου.

Εάν έχουν τηρηθεί όλες οι απαιτούμενες παράμετροι και μόνο, το ift Institute μπορεί να εκδώσει την πιστοποίηση τοποθέτησης των κουφωμάτων, που ισχύει για πέντε χρόνια.

Στη συνέχεια, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν ετησίως από το τμήμα ελέγχου της Styletech, ώστε να διασφαλιστούν υψηλά πρότυπα ποιότητας εφαρμοσμένα με το ift.

Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο από την εταιρεία μας διεξάγεται έλεγχος κατά τη διάρκεια της οποίας θα ελέγχεται η συμμόρφωση με τις διαδικασίες κατασκευής, τα συναφή έγγραφα και ειδικότερα για πολλαπλούς τόπους τοποθέτησης, την ποιότητα της συναρμολόγησης και εξαρτημάτων, η οποία πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους τύπους πιστοποιημένων αιτήσεων παραπάνω του ift.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της πιστοποιημένης εγκατάστασης παραθύρων και θυρών;

Τα καλυτέρα στοιχεία της εγκατάστασης ορίζονται και διευκρινίζονται ήδη κατά τη διαβίβαση της εντολής

Οι εγκαταστάτες τοποθέτησης προετοιμάζονται και ενημερώνονται για τα υλικά, τις μεθόδους χρήσης τους βάσει εξελίξεων, τους τύπους εφαρμογής, τα χαρακτηριστικά των υλικών τοποθέτησης και την σωστή συμπεριφορά αυτών

Η πιστοποιημένη εγκατάσταση κουφωμάτων εγγυάται πάντα τη βέλτιστη θερμική και ακουστική μόνωση και υψηλή ερμητική σφράγιση στην περιοχή στερέωσης παραθύρων και θυρών από το δικό μας συνεργείο

Οι κατάλληλα καταρτισμένοι και ειδικευμένοι εγκαταστάτες  τοποθέτησης μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να λειτουργούν επαγγελματικά επί τόπου κάθε στιγμή

Οι εγκαταστάτες της Styletech παρακολουθούν μαθήματα περιοδικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης σχετικά με νέα προϊόντα και σειρές οπός etem, rehau, aluminco, europa, με τεχνικές και μεθόδους εγκατάστασης, με νέα υλικά συναρμολόγησης και άλλα απαραίτητα

πιστοποίηση τοποθέτησης Styletech

Η πιστοποίηση τοποθέτησης Styletech μεταφράζεται σε μια ακόμα καλύτερη προσφορά στην αγορά με καθαρά αποτελέσματα σε κάθε πελάτη ξεχωριστά: οι όροι "εγγύηση" και "ποιότητα" Styletech έχουν συγκεκριμένη και μετρήσιμη απάντηση, που καθορίζονται από ακριβείς παραμέτρους που έχουν καθοριστεί από ένα ανεξάρτητο ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης εσωτερικού και εξωτερικού οίκου κουφωμάτων αλουμινίου και pvc.

Εάν ζείτε στη Αθήνα, Αττική ή επικράτεια, και χρειάζεστε πληροφορίες ή θέλετε να ζητήσετε μια προσφορά για τα ειδικά γυαλιά που έχουμε , κάντε κλικ εδώ: https://www.styletech.gr/ η επικοινωνήστε μαζί μου στο  mail: after.sales@styletech.gr

Οι καλύτερες ευχές,

Αθηνά,  Πολιτικός Μηχανικός.