Αδιάρρηκτα συστήματα κουφωμάτων

Δημιουργίες κουφφωμάτων από επαγγελματίες 

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα της STYLETECH, μέχρι πρόσφατα  για παράθυρα και πόρτες εμπλουτίζονται τώρα από μια σειρά ειδικών και συμπληρωματικών προϊόντων, τύπου αδιάρρηκτα και  πάντα  ακολουθώντας τα ίδια υψηλά ποιοτικά πρότυπα της εταιρείας και τον υλικών που χρησιμοποιεί.

μέγιστη αδιάρρηκτη ασφάλεια.

Τα συμπληρωματικά προϊόντα προσφέρουν τώρα  ολοκληρωμένες λύσεις στους ιδιοκτήτες κατοικιών και όχι μόνο και ενισχύουν την αξία της τελικής κατασκευής προσφέροντας πρόσθετες λειτουργίες, όπως προστασία από θραύση, ενισχυμένη ασφάλεια, σκίαση, ιδιωτικότητα, απορροή υδάτων και σαφώς περαιτέρω μόνωση με  λειτουργικότητα και με διακριτικό design.

Το STYLETECH thorax σχεδιάστηκε ειδικά για τα δίφυλλα και μονόφυλλα συρόμενα κουφώματα του σπιτιού σας, για πόρτες και παράθυρα ανοιγώμενα, παρέχοντας τη μέγιστη αδιάρρηκτη ασφάλεια.

Σκοπός των επεμβάσεων και κατασκευής  είναι να κρατήσει τους κλέφτες έξω από το σπίτι σας, με μία μόνο κίνηση.

Θωρακισμένα και άθραυστα πόρτες και παράθυρα.

Η προστασία στο σπίτι για όλους μας είναι πάντα ένα καυτό θέμα.

Μπορούμε να προστατεύσουμε το σπίτι σας με διαφορετικούς τρόπους, με εξελιγμένους συναγερμούς, κάγκελα και σχάρες, θωρακισμένες πόρτες, πτυσσόμενα κάγκελα αλλά και με θωρακισμένες πόρτες και παράθυρα νέας γενιάς.

Η εγκατάσταση κουφωμάτων, παράδειγμα ενός δυνατού και ανθεκτικού παραθύρου σάς επιτρέπει να κρατάτε τους κλέφτες και ζημίες, έξω από το σπίτι.

Εάν έχετε κήπο ή εύκολο πέρασμα στα κουφώματα σας, η εγκατάσταση άθραυστων πορτών και παραθύρων και ή εφαρμογή  νέων τεχνολογιών που εφαρμόζουμε στα  παράθυρα σας, επιτρέπει να αυξήσετε την προστασία του σπιτιού σας ακόμη και από τον κήπο ή τα εύκολα σημεία πρόσβασης.

Αδιάρρηκτα συστήματα κουφωμάτων

Όπως θα δούμε στο άρθρο, η τιμή ενός θωρακισμένου παραθύρου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες (τύπος του κουφώματος, κατηγορία ασφαλείας, πλαίσιο τζαμιών, ...) και γενικά ένα θωρακισμένο παράθυρο ξεκινά από 300 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, αλλά συνεχίζει να αυξάνεται σε προσθήκες ασφάλειας που θα επιλέξουμε, για λεπτομέρειες...

Ανεξάρτητα από το όνομα, όχι που αυτό δεν παίζει ρόλο, ένα θωρακισμένο παράθυρο(κούφωμα) έχει ως στόχο να δώσει στο σπίτι μια πρώτη περίμετρο προστασίας και χρόνο καθυστέρησης.

Ο κλέφτης που θα θέλει να εισβάλει στο σπίτι από τον κήπο, θα έχει διάφορες δυσκολίες στο άνοιγμα μιας πόρτας ή και παραθύρου κατά της δοκιμής διάρρηξης των θωρακισμένων κουφωμάτων.

Μια πρόσθετη εγγύηση από αυτά τα κουφώματα, είναι και ο τρόπος προστασίας της περιμέτρου του σπιτιού όχι μόνο όταν βρίσκεστε έξω αλλά και όταν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι, κάτι που είναι δύσκολο να διαχειριστείτε με συναγερμό ή και με άλλα μέσα.

Όταν μιλάμε για θωρακισμένα κουφώματα, αναφερόμαστε σε ένα σύστημα παθητικής και σε ένα μεγάλο βαθμό επιπέδου προστασίας του σπιτιού μας.

Για την προστασία του σπιτιού, εκτός από την εγκατάσταση ενεργών συστημάτων προστασίας όπως συστήματα συναγερμού και παρακολούθησης από βίντεο, η εγκατάσταση παθητικών συστημάτων είναι επίσης πολύ απαραίτητη.

Αυτά τα συστήματα ονομάζονται επίσης thorax Styletech, ανθεκτικά σε διαρρήκτες ή ανθεκτικά σε δοκιμές και προσπάθειες βανδαλισμού κατοικίας.

Περιεχόμενα αυτού του άρθρου είναι τα παρακάτω:

Θωρακισμένα παράθυρα και πόρτες: τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο.

Κόστος για αντικατάστασηή νέα εγκατάσταση θωρακισμένου παραθύρου.

Μαθήματα ασφαλείας για άθραυστα δυνατά παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

Τιμές παραθύρων πορτών και τζαμιών.

Θωρακισμένα παντζούρια με πολλά κλειδώματα, έως 48 σημείακαι κάγκελα.

Έκπτωση έως 50% για θωρακισμένα παράθυρα και πόρτες.

Προσφορά για θωρακισμένα παράθυρα στη Αθήνα, Ναύπλιο, Χαλκίδα…

Θωρακισμένα παράθυρα: τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο.

Το κόστος μιας άθραυστής πόρτας ή ενός θωρακισμένου παραθύρου ανά τετραγωνικό μέτρο εκτιμάται και κοστολογείται σύμφωνα με:

Το υλικό:

γενικά επιλέγεται ένα θωρακισμένο παράθυρο αλουμινίου με θερμική θραύση rc3, αλλά σήμερα υπάρχουν επίσης λύσεις σε τέλεια κουφώματα pvc.

Ο τύπος ανοίγματος:

Σταθερό κούφωμα, μονή πόρτα, διπλή πόρτα, συρόμενες πόρτες, επάλληλα κουφώματα, παντζούρια αλουμινίου, ρολά ασφαλείας, μεταλλικά ρολά

Κλάση Rc ασφαλείας από 1 έως 6 σε σχέση με το ευρωπαϊκό πρότυπο UNIEN1627.

Για παράδειγμα, στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε περίπου μέσες τιμές για θωρακισμένα παράθυρα ή πόρτες τάξης Rc2 ή 3 ανά m2, με κανονικά πρόσθετα περιμετρικού μηχανισμού.

Στον παρακάτω πίνακα αναφέρουμε μόνο την τάξη ασφαλείας 2 ή 3 επειδή είναι αυτή που χρησιμοποιείται συνήθως σε κανονικά σπίτια, σε σχολεία, γραφεία και νοσοκομεία.

Για να μάθετε τις τιμές των θωρακισμένων παραθύρων τάξη από 3 ή τάξη 5, θα πρέπει να  μιλήστε με έναν επαγγελματία τις Styletech για περεταίρω, είναι τύποι κουφωμάτων που πρέπει να αξιολογηθούν επιτόπου και μόνο μετά από προσεκτικό έλεγχο και με συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Τιμές για θωρακισμένα παράθυρα

Κλάση 2 ή 3 Μέση τιμή ανά m2

Σταθερή πόρτα ή παράθυρο από 300 € ανά τ.μ.

Ανακλινόμενο κούφωμα από 500 € ανά τ.μ.

Μονόφυλλη πόρτα από 510 € ανά τετραγωνικό μέτρο

Με δύο φύλλα πόρτες ή παράθυρα από 630 € ανά τετραγωνικό μέτρο

Περιστρεφόμενο κούφωμα από 700 € ανά τετραγωνικό μέτρο

Συρόμενη πόρτα από 900 ευρώ ανά m2

Οι τιμές κατά προσέγγιση που εμφανίζονται παραπάνω, είναι παραδείγματα των θωρακισμένων παραθύρων, πορτών και πλαισίων που πρέπει να εγκατασταθούν, αλλά πρέπει επίσης να προβλέψετε και το κόστος υποδομής εγκατάστασης του θωρακισμένου παραθύρου και τυχόν επένδυση τοιχοποιιών, που λειτουργεί όπως μπορείτε να διαβάσετε στο επόμενο κεφάλαιο.

Εάν θέλετε να μάθετε με ακρίβεια το συνολικό κόστος, ζητήστε αμέσως δωρεάν προσφορές από τους καλύτερους επαγγελματίες των ειδικών παραθύρων και των θυρών, που όπως είπαμε είναι πιο ανθεκτικά σε διαρρήκτες και να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές χωρίς υποχρέωση αφού κάνετε μια επιθεώρηση στα δικά μας κουφώματα.

Ζητήστε ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ μια προσφορά!

100% δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση!

Κόστος για αντικατάστασηή νέα εγκατάσταση θωρακισμένου παραθύρου ή πόρτας!

Όπως αναμενόταν με την τιμή του θωρακισμένου παραθύρου, θα πρέπει να προσθέσουμε το κόστος εγκατάστασης και άλλες διαδικασίες για να αξιολογήσουμε την τελική τιμή του θωρακισμένου παραθύρου, όπως θα το κάνουμε παρακάτω:

Αποσυναρμολόγηση, ξήλωμα των κουφωμάτων : μέση τιμή 8 με 10€ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Εγκατάσταση του νέου θωρακισμένου παραθύρου: μέση τιμή 30 € ανά τετραγωνικό μέτρο.

Τοιχοποιία θα πρέπει να είναι σε πολύ καλά ζυγισμένα επίπεδα και λειτουργεί για τη διόρθωση του πλαισίου του κουφώματος, ή για τροποποιήσεις στον υπάρχοντα τοίχο: μέση τιμή 20 € ανά τ/μ.

Μαθήματα για τα κουφώματα ασφαλείας για άθραυστα  παράθυρα και μπαλκονόπορτες: Δωρεάν!

Η γνώση που πρέπει κάποιος να έχει περί των κατηγοριών ασφαλείας και τι σημαίνουν είναι σημαντική κατά την αξιολόγηση του θωρακισμένου παραθύρου που σκοπεύετε να αγοράσετε.

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι πιο πάνω, στα παραδείγματα τιμών για θωρακισμένα παράθυρα αλλά και στα προηγούμενα κεφάλαια έχουμε δώσει κάποιες λεπτομέρειες για τις τάξεις 2 και 3 και πληροφορίες για την τάξη 4 ή 5.

Αλλά ξέρουμε αυτά τι σημαίνουν; Γιατί να σας προσφέρουν μόνο την τάξη 2 ή 3 στο σπίτι; Στις επόμενες παραγράφους θα εξηγούμε τις κλάσεις ασφαλείας των θωρακισμένων κουφωμάτων.

 Σε ένα κούφωμα τα επίπεδα ασφαλείας ενός θωρακισμένου παραθύρου πόρτας, ή μιας δοκιμής θραύσης ενός παραθύρου, μετρούνται σε 6 επίπεδα που ορίζονται από το ευρωπαϊκό πρότυπο UNIEN1627, το οποίο τέθηκε σε ισχύ στις 16 Ιουνίου 2011.

Το πρότυπο UNIEN1627 έχει τον τίτλο "Πόρτες πεζών, παράθυρα, τοίχοι από αδρανή υλικά, κιγκλιδώματα προστατευτικά ασφαλείας - Αντοχή σε διαρρήκτες-Απαιτήσεις και ταξινόμηση ".

Αυτό είναι το πρότυπο αναφοράς για άθραυστα παράθυρα και θωρακισμένα κουφώματα για τον προσδιορισμό των τάξεων κατά της διάρρηξης και των δοκιμών.

Κάθε αριθμός κλάσης Rc προσδιορίζει το αναμενόμενο επίπεδο προστασίας με βάση το πέρασμα ορισμένων δοκιμών που ορίζονται από το πρότυπο από το παράθυρο, βάσει χρόνο καθυστέρησης:

Κλάση Rc1: οπού ο διαρρήκτης προσπαθεί να πιέσει το παράθυρο με φυσική δύναμη (γροθιές, ώμους, κλωτσιές, ...)

Κλάση Rc2: οπού ο διαρρήκτης προσπαθεί να πιέσει τα παράθυρα με απλά εργαλεία (κατσαβίδια, λαβίδες, ...)

Κλάση Rc3: οπού ο διαρρήκτης ωθεί το παράθυρο με λοστό και μηχανικά εργαλεία διάτρησης

Κλάση Rc4: οπού ο ειδικός διαρρήκτης χρησιμοποιεί ηλεκτρικά πριόνια και σφυριά, ασύρματα τρυπάνια,…

Κλάση Rc5: οπού ο ειδικός διαρρήκτης χρησιμοποιεί επίσης ηλεκτρικά εργαλεία (τρυπάνια, ηλεκτρικά πριόνια, δίσκους, ...)

Κατηγορία Rc6: οπού ο ειδικός διαρρήκτης χρησιμοποιεί ισχυρά ηλεκτρικά εργαλεία, όπως τροχό λείανσης με μεγάλους δίσκους, πριόνια σπαθιού, ...

Κανονικά σε κουφώματα, για οικιακή χρήση, μπορεί να αρκεί ένα θωρακισμένο παράθυρο κατηγορίας 2 ή 3.

Εάν θέλετε να κάνετε το παράθυρο σας, ή γενικά όλα τα κουφώματα σας ακόμα πιο ασφαλές, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα κιγκλιδώματα ή ακόμη και τα δικά μας θωρακισμένα παντζούρια αλουμινίου με 48 σημεία κλειδώματος.

Η επιλογή του τι θα εγκατασταθεί ως κούφωμα, εξαρτάται αρχικά από το επίπεδο κινδύνου ή προστασίας που θέλει να έχει για το σπίτι του, αλλά και σε σύγκριση με αυτό που είναι διατεθειμένος κάθε πελάτης να δαπανήσει για τα κουφώματα του, όπως για μέγιστη ασφάλιση.

Τιμές θωρακισμένων παραθύρων και ποσό μάλλον τιμές ειδικού άθραυστου γυαλιού.

Σε ό, τι αφορά τα θωρακισμένα παράθυρα, αλλά γενικά για όλα τα κουφώματα, δεν πρέπει να υποτιμάται η επιλογή και ή σημασία του άθραυστου γυαλιού.

Το ειδικό γυαλί για ένα θωρακισμένο παράθυρο είναι ένα πολυστρωματικό και μη σκληρυμένο γυαλί και πάντα με πολλές στρώσεις κολλημένα μεταξύ τους.

Ένα πολυστρωματικό άθραυστο γυαλί ταξινομείται σύμφωνα με διαφορετικά πρότυπα:

Αντι-θράυση και σκληρότητα σε  προστασία με UNI EN 12600.

Άθραυστο γυαλί

Άθραυστο γυαλί από το UNI 356 με 8 επίπεδα τάξεων, από P1 έως P8A.

Αλεξίσφαιρα τζάμια με το πρότυπο UNI EN 1063 και με 7 κατηγορίες αναφοράς, από BR1 έως BR7.

Τεχνικά όπως διαπιστώνουμε, ο όρος "κούφωμα, παράθυρο ή θωρακισμένο γυαλί" δυστυχώς δεν υπάρχει στη τωρινή νομοθεσία.

Δεδομένου ότι και τα τζάμια όπως και τα κουφώματα, είναι εμπορικό προϊόν, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αγοράστε, ή σε ότι σας πωλείται.

Για δυνατά κουφώματα, θωρακισμένα παράθυρα ή πόρτες, γίνεται αναφορά σε παράθυρα ή παντζούρια αλουμινίου με αντιδιαρρηκτική κατηγορία και αλεξίσφαιρο γυαλί.

Όσον αφορά το συνηθισμένο κόστος, η τιμή ενός τέτοιου παραθύρου είναι περίπου η ίδια με αυτήν που έχουμε προτείνει για τα θωρακισμένα παράθυρα και να είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα.

Θωρακισμένα παντζούρια αλουμινίου με πολλά κλειδώματα και κάγκελα ασφαλείας.

Εάν θέλετε μαζί με την επιλογή στα κουφώματα, να ολοκληρώσετε την ασφάλεια των παραθύρων και των πορτών σας, μπορείτε επίσης να έχετε εγκατεστημένα θωρακισμένα παντζούρια, κάγκελα ασφαλείας  και πτυσσόμενα κιγκλιδώματα.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο προστασίας που μπορεί να προσφέρει ένα παράθυρο, μια πόρτα και ένα προστατευτικό κάγκελο ασφαλείας.

Τα πτυσσόμενα κιγκλιδώματα μπορούν να κοστίσουν 110 € ανά τετραγωνικό μέτρο, αν και σε αντίθεση με την χαμηλή τιμή, έχουν ωραία α εξωτερική εμφάνιση.

Εάν ζείτε σε μια πολυκατοικία, με αρκετούς κατοίκους και κανόνες, ελέγξτε αν θα εγκαταστήσετε τα κιγκλιδώματα πρέπει πρώτα να τηρείτε ορισμένους κανόνες για το σχήμα και τα επιτρεπτά χρώματα.

Το πτυσσόμενο κιγκλίδωμα μας, νέας γενιάς είναι ένα σημαντικό αποτρεπτικό σημείο για τον περιστασιακό κλέφτη, που Θα πρέπει να κάνει πολύ θόρυβο και αρκετά εργαλεία για να το σπάσει και αν στη συνέχεια θα καταφέρει το πρώτο στάδιο θωράκισης, θα είναι πολύ δύσκολα να συνεχίσει οπότε, πιθανότατα θα σταματήσει την προσπάθεια και θα είναι αντιληπτός από παντού.

Για τα δικά μας θωρακισμένα ρολά, δεν έχουμε αισθητικά προβλήματα και δεν έχουν σημαντική διαφορά τιμής με τα δυνατά ρολά μασίφ αλουμινίου.

Το κόστος ενός τύπου θωρακισμένου ρολού αλουμινίου ξεκινά από 150 € ή 200 € ανά m2.

Αν και πολύ ανθεκτικά σε κρούση, είναι ελαφριά στη λειτουργία.

Με την προσθήκη θωρακισμένων παραθυρόφυλλων, και σε σύνολο ειδικών κουφωμάτων,  έχετε αποκτήσει το υψηλότερο επίπεδο παθητικής προστασίας των οικιακών παραθύρων και πορτών.

Έκπτωση έως 50% για θωρακισμένα παράθυρα και παντζούρια ασφαλείας αλουμινίου.

Η νέα εγκατάστασηή αντικατάσταση θωρακισμένων παραθύρων αποτελεί μέρος των παρεμβάσεων που μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση έως 50% για το 2019 και θα συνεχίζει και το 2020.

Αυτές οι παρεμβάσεις σχετικά με τα κουφώματα, εμπίπτουν στην κατηγορία έργων που έχουν ως στόχο την αποτροπή του κινδύνου παράνομης συμπεριφοράς από τρίτους, στην περιουσία μας.

Μην χάνετε χρόνο και εκμεταλλευτείτε την ειδική έκπτωση του 2019, για να αντικαταστήσετε και να εγκαταστήσετε νέα θωρακισμένα παράθυρα, παντζούρια, ρολά, κάγκελα, πτυσσόμενες ασφαλείας και να προστατεύσετε το σπίτι σας στο έπακρο.

Εξοικονομήστε έως και 50% στο κόστοςγια θωρακισμένα παράθυρα, παντζούρια και ρολά.

Προσφορά για θωρακισμένα παράθυρα στη Αθήνα και σε όλη την επικράτεια.

Για να μπορέσετε και εσείς να εξασφαλίσετε το σπίτι σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ξοδέψετε τη σωστή τιμή, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήσετε με διαφορετικούς εμπειρογνώμονες στον τομέα των κουφωμάτων και να αξιολογήσετε διαφορετικά συμπεράσματα.

Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθηθείτε και θα μπορείτε να εμβαθύνετε το θέμα, να γνωρίζετε τις εταιρείες που κατασκευάσουν αυτά τα κουφώματα και να συγκρίνετε με γνώση πια τις τιμές.

Ζητήστε όπως τονίσαμε παραπάνω τώρα δωρεάν προσφορές, για θωρακισμένα παράθυρα στη Αθήνα, το Ναύπλιο, Χαλκίδα ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή ή πόλη τις επικράτειας, με τους καλύτερους εμπειρογνώμονες Styletech στον τομέα των θωρακισμένων παραθύρων και πορτών και συγκρίνετε τις προσφορές που πήρατε χωρίς υποχρέωση, αφού τις αποκτήσατε για ακριβή έλεγχο.

Σας περιμένουμε γιατί: κοιμάσαι ήρεμα, με σιγουριά, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής σας.

Ελάτε από κοντά να βρούμε μαζί λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν έως τώρα και από σήμερα θα απασχολούν και εμάς.

Σας περιμένουμε.   

Περισσότερα:                                                                                                                      https://www.youtube.com/watch?v=G6P3fJdeIAI&list=PLtUlqqO1CknGpCIH7HsCV5Tud2XK5Ua3H&index=3

mail:info@styletech.gr