Βελτιώσαμε τα σημαντικά επίπεδα υγιεινής

Βελτιώσαμε τα σημαντικά επίπεδα υγιεινής:

Αγαπητέ πελάτη,

Γνωρίζουμε ότι η σημερινή κατάσταση σχετικά με τον coronavirus μπορεί να έχει ήδη επηρεάσει τον προγραμματισμό εργασιών που αφορούν την ανακαίνιση του σπιτιού σου.

Για τον λόγο αυτό, εμείς αφού συμβουλευτήκαμε ειδικούς ιατρούς και επιστήμονες, λάβαμε μονομερώς πρωτοβουλίες ώστε να νιώθεις και εσύ ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και να οργανώνεις εάν θέλεις με μεγαλύτερη σιγουριά τις εργασίες που θα γίνουν εντός του σπιτιού σου.

Πλέον τώρα, οι τεχνίτες που ανήκουν στο εργοστάσιο μας καλούνται να ακολουθούν ένα ειδικό σχολαστικό πρωτόκολλο επίσκεψης, τηρώντας ευλαβικά τα παρακάτω μέτρα σύμφωνα και με τις επίσημες οδηγίες που έχουν δημοσιευθεί από το Υπουργείο Υγείας και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς:

Βελτιώσαμε τα σημαντικά επίπεδα υγιεινής

  • Να μην προσέρχονται εργαζόμενοι στην εργασία εάν αισθάνονται οποιοδήποτε σύμπτωμα αδιαθεσίας και κόπωσης . Σε αυτήν την περίπτωση, εμείς θα σας ενημερώσουμε και θα προχωρήσουμε άμεσα σε αλλαγή του τεχνίτη.

 

  • Να τηρούν όλοι οι εργάτες μας  τους απαραίτητους κανόνες ατομικής υγιεινής (προσεκτικό και σχολαστικό πλύσιμο χεριών, κάλυψη στόματος και μύτης με χαρτομάντιλο και με τον αγκώνα  σε περίπτωση βήχα ή φτερνίσματος).

 

  • Να χρησιμοποιούν πάντα και σε κάθε αλλαγή αντισηπτικό, είτε σε υγρή μορφή, gel, είτε σε μαντηλάκι πριν εισέλθουν ή κατά την είσοδό τους στον χώρο του πελάτη.

 

  • Να μην έχουν κοντινή επαφή κάτω από τα δυο μέτρα και να αποφεύγουν χειραψίες και κοντινές συζητήσεις  με τον πελάτη.

 

Φυσικά εκτός από τους πελάτες, επειδή νοιαζόμαστε και για την υγεία των εργαζομένων μας, θα θέλαμε κι εσείς με τη σειρά σας να προσέχετε τα παραπάνω κατά την εξυπηρέτησή σας από κάποιον τεχνίτη μας.

Προτεραιότητα για εμάς ήταν και παραμένει η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των ανθρώπων γύρω μας.

Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας είναι ο περιορισμός κατ᾽ οίκον με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης για τα άτομα που δεν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα.

αερισμός κουφωμάτων αλουμινίου  pvc

#MenoumeSpiti