Παράθυρα με μέγιστη ηχομόνωση και ήχο προστασία 52 dB

Κουφώματα με απίστευτη Ηχομόνωση

Κουφώματα με απίστευτη Ηχομόνωση

Η επιλογή των παραθύρων σας βάσει του βαθμού ηχομόνωσης των δωματίων και υπολοίπων χώρων, είναι μια απαίτηση που συχνά θεωρείται ελάχιστη από πολλούς, αλλά πολύ σημαντική για την ποιότητα ζωής σε ένα σπίτι και όχι μόνο.

Η ηχομόνωση υλικόν αλλά και κουφωμάτων μετράται σε ντεσιμπέλ (dB), και τόσο καλύτερη είναι η ηχομόνωση τόσο υψηλότερη είναι η τιμή σε αριθμούς dB.

Ωστόσο στα σημερινά δεδομένα, ο θόρυβος της κυκλοφορίας έξω από ένα σπίτι και υπόλοιπες εργασίες που υπάρχουν είναι μια αιτία δυσκολίας στον ύπνο, και στην ομαλότητα με συνακόλουθα προβλήματα στην ψυχική και σωματική υγεία μικρών και μεγάλων ανθρώπων.

Η μείωση του βαθμού ντεσιμπέλ του εξωτερικού θορύβου ενός πλαισίου ή ενός παραθύρου εξαρτάται από το υλικό του πλαισίου, το πάχος του παραθύρου, το είδος των τζαμιών, και τη σύνδεση με την τοιχοποιία.
Η ηχομόνωση υλικόν
Στην STYLETECH καταφέραμε μετά από πολλές δοκιμές να κατασκευάσουμε παράθυρα με μέγιστη ηχομόνωση και ήχο προστασία .

Ελάτε από κοντά να βρούμε μαζί λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν μέχρι τώρα και από σήμερα θα απασχολούν και εμάς.

Εάν παρατηρήσετε την αύξηση του θορύβου από τα κουφώματα, σε συνδυασμό με τα αδύνατα σημεία επαφής στο τοίχο, σε σχέση με το είδος του γυαλιού, το πλαίσιο του κουφώματος, στο σύνολό του, θα έδινε μια ένδειξη μη ομοιόμορφης ακουστικής αποτελέσματος, οπότε και ως εκ τούτου σίγουρα βελτιώθηκε με την εφαρμογή καινούργιόν τεχνολογιών, μέσω μιας στωχευμένης και αποφασιστικής παρέμβασης σε κάθε κούφωμα ξεχωριστά και για κάθε ανάγκη.

Μια τελική διευκρίνιση σχετικά με τον ηχώ: η ακουστική αποκατάσταση, είναι πιο αποτελεσματική και από την αντικατάσταση ολόκληρου του πλαισίου του κουφώματος, καθώς και πολύ λιγότερο ακριβό σε σχέση με ένα καινούργιο κούφωμα.

Ακουστική μόνωση παραθύρων και πορτών: τι πρέπει να γνωρίζετε πάνω σε αυτό.

Κουφώματα με απίστευτη Ηχομόνωση

Τα παράθυρα και γενικά τα κουφώματα, θεωρούνται συχνά οι ένοχοι της κακής απομόνωσης από το θόρυβο της οδικής κυκλοφορίας και όχι μόνο.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο, όταν μερικές φορές προσπαθείτε να χαλαρώσετε στο σπίτι σας, όταν ξαφνικά είστε έτοιμοι για να πηδήξετε στον ήχο κάθε κόρνας, για να ακούσετε αυτό το αδιάκοπο υπόβαθρο των κινητήρων και των κινούμενων αυτοκινήτων, από τα οποία φαίνεται να μην υπάρχει απόδραση έως την ενημέρωση για τα καινούργια ηχομονωτικά κουφώματα μας.

Και δεν τελειώνει εκεί το πρόβλημα τι κάνουμε.

Υπάρχουν εργοτάξια και άλλα καταστήματα, γήπεδα, παιδικούς σταθμούς, κέντρα άθλησης, που μερικές φορές λειτουργούν αργά, και ειδικά μαγαζιά σιδεράδικα που κάνουν σφυρηλάτηση και διάτρηση υλικών όλη την ημέρα, κάποιες φορές η νυχτερινή ζωή, τώρα που έχεις θέση κάτω από το σπίτι είναι μια κοινή κατάσταση, με τις αφυπνίσεις γεμάτες ανθρώπους να μιλούν, συχνά δυνατά, να διαταράσσουν τη γειτονιά με δυνατές φωνές, μουσική στη διαπασών  και άλλα πολλά .

Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν για να κοιμηθείτε ήσυχα και ήρεμα στο σπίτι σας;

Μονώστε τα παράθυρα του σπιτιού από εξωτερικό θόρυβο, σε αντικατάσταση με τα καινούργια ηχομονωτικά κουφώματα Styletech.

Δεν νομίζω ή λύσει να είναι ή παρακάτω:

Πουλήστε τα πάντα και μετακινηθείτε στην εξοχή, ζητώντας περισσότερη ηρεμία;

Θα μπορούσε να είναι μια δαπανηρή λύση, αλλά τώρα ευτυχώς υπάρχουν περισσότερες και πιο πρακτικές λύσεις, όπως η εστίαση και η προσοχή στα νέα κουφώματα και ειδικά, στην ηχομόνωση των παραθύρων και των πορτών του σπιτιού σας.

Πολλοί που δεν ξέρουν αρκετά το θέμα, θα σας συμβουλέψουν να αντικαταστήσετε τα υπάρχοντα παράθυρα με παράθυρα με διπλό τζάμι, ή να αυξήσετε το πάχος του γυαλιού: «εξακολουθείτε να ακούτε θόρυβο και έχετε διπλό τζάμι;

Τοποθετήστε ένα τριπλό τζάμι!" Θα έχετε ακούσει ενδεχομένως αυτήν τη δήλωση περισσότερες από μία φορές, και από ειδικούς και μη, να ξέρετε ότι δεν θα βοηθήσει αρκετά στα επίπεδα που ζητάμε.

Μην με παρεξηγείτε παιδιά, τα τριπλά τζάμια είναι εξαιρετικά και πολύ αποτελεσματικά έναντι του θορύβου, αλλά αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί πάνω σε αυτό είναι: το γυαλί δεν είναι το μόνο πρόβλημα ούτε το πλαίσιο του παραθύρου ή πόρτας, εκτός εάν είναι παλαιό, ή έχει παραμορφωθεί και κλείνει άσχημα, με αποτέλεσμα να έχουμε ηχορύπανση από εξωτερικούς παράγοντες.

Άλλοι συνεργάτες και κατασκευαστές, από την άλλη πλευρά, λίγο πιο μορφωμένοι, καθώς σας συμβουλεύουν να αυξήσετε το πάχος του γυαλιού από διπλό σε τριπλό, αλλά έχοντας ρολά στο σπίτι, θα σας πουν ότι με την απομόνωση του κουτιού του ρολού θα λύσετε όλα τα προβλήματα.

Αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο λανθασμένο, αλλά είναι ελλιπές και κατά κάποιο τρόπο ανακριβές: τίποτα δεν μπορεί να γίνει;

Θόρυβος: ορισμός, νόημα και διάδοση.

Στην κοινή καθημερινή χρήση, η λέξη "θόρυβος" περιλαμβάνει όλους τους ήχους που θεωρούμε ενοχλητικούς ή κάπως ενοχλητικός.

Πράγματι, αυτός ο ορισμός έχει μια επιστημονική βάση.

Στη φυσική, στην πραγματικότητα, ο θόρυβος ορίζει ένα ανεπιθύμητο ενοχλητικό σήμα που επικαλύπτει πληροφορίες ή ήχο ...αλλά ας τα αφήσουμε αυτά, είναι περιττά.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα ηχομονωτικά κουφώματα και τα ηχομονωτικά γυαλιά.

Τα γυαλιά ακουστικής ηχομόνωσης και απορρόφησης ήχου, τι;

Υπάρχουν πολλές λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση ακουστικής μόνωσης, ΄η έστω μεγάλου βαθμού μείωσης  ηχορύπανσης.

Ένα μάλλον κοινό λάθος που συχνά γίνεται, είναι να υποτιμήσουμε το πρόβλημα, θεωρώντας ότι ένα αρκετά καλό τζάμι  απορρόφησης ήχου είναι επαρκής.

Ωστόσο, στον τομέα της ηχομόνωσης δεν είναι επαρκής...

Ηχομονωμένο δωμάτιο, με ηχομονωτικά κουφώματα: για τη δική σας ευεξία.

Λύσεις θορύβου για το σπίτι σας.

Για να βρείτε την ευημερία και τη σιωπή, η ιδανική λύση είναι η ηχομόνωση ενός δωματίου, ή οποιοδήποτε άλλου χώρου που θα θέλαμε να έχουμε υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης.

Η ηχομόνωση ενός δωματίου, ή στο σπίτι ή στην εργασία, πρέπει να πραγματοποιηθεί λαμβάνοντας υπόψη ορισμένα βασικά στοιχεία που έχουμε ανακαλύψει κατά την διάρκεια τόσον χρονών εμπειρίας.

Πρώτον, η διάδοση των θορύβων μεταξύ κουφωμάτων και τοίχου...

Η λύση στους θορυβώδεις γείτονες, και γενικά στα εξωτερικά φαινόμενα.

Πώς να απαλλαγείτε από το θόρυβο που προκαλούν οι γείτονές σας σε ήρεμες στιγμές ημέρας, νύχτας;

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι οι ανθεκτικοί ενοχλητικοί θόρυβοι όταν στο σπίτι αυξάνουν σημαντικά το επίπεδο άγχους, στρες, πολλές φορές την κύρια αιτία πολλών παθήσεων.

Επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την υγεία και την ηρεμία μας...

Ακουστική ηχομόνωση και ποιότητα ζωής.

Η εξειδικευμένη ακουστική ηχομόνωση κουφωμάτων, από ειδικούς και αρμόδιους επαγγελματίες επιλύει οριστικά τα προβλήματα που προκαλούνται από τον εξωτερικό θόρυβο.

Τα στοιχεία που επιτρέπουν την ηχομόνωση των κουφωμάτων, για την επίλυση προβλημάτων θορύβου πρέπει να προσδιορίζονται με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη τεχνογνωσία βάσει δοκιμών που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια...

Ο εταιρικός θόρυβος

Πώς επηρεάζει την εργασία και στην παραγωγικότητα ο θόρυβος στην εταιρεία.

Η επιχείρησή σας μπορεί να έχει προβλήματα με το θόρυβο, και την συγκέντρωση στα γραφεία σας.

Ο θόρυβος στην εταιρεία είναι ένα πρόβλημα που συχνά παραβλέπετέ, αλλά με αρκετές έρευνες αυτό είναι μια σημαντική πηγή ενόχλησής στη παραγωγή και στα γραφεία.

Ο θόρυβος δεν είναι μόνο μια ενόχληση που μπορεί κάποιος να αντέξει, αλλά μπορεί να είναι μια επιπλοκή για τη δραστηριότητα.

Η ψυχοακουστική

Τι είναι η ψυχοακουστική.

Ψυχοακουστική: τι είναι και πώς λειτουργεί.

Το θέμα που θα αντιμετωπίσουμε σήμερα είναι εξαιρετικά σημαντικό, αν και πολλοί δεν το γνωρίζουν.

Όταν μιλάμε για ψυχοακουστική εννοούμε να δίνουμε προσοχή στην ψυχολογική πλευρά της ακουστικής, η οποία είναι πολύ πιο σημαντική από τα άλλα θέματα που προκαλεί ή ηχομόνωση.

Η κατοικησιμότητα

Δυνατότητα και ηχομόνωση στο σπίτι.

Μήπως η επέμβαση ακουστικής μόνωσης επηρεάζει τις απαιτήσεις εντός κατοικίας του σπιτιού; Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, θέλουμε πραγματικά να διαλύσουμε τους μύθους: προτιμούμε να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και σαφήνεια στην ακουστική μόνωση, έτσι ώστε όλοι να έχουμε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ηχομόνωσης, και να είναι αποδεκτό από όλα τα μέλη μιας οικογενείας.

Τα ηχομονωτικά διπλά τζάμια.

Τι πρέπει να ξέρετε για ηχομονωτικά διπλά τζάμια.

Ηχομονωτικά διπλά τζάμια: λειτουργούν αυτά πραγματικά  και πως; Τα ηχομονωτικά διπλά τζάμια δεν είναι απαραίτητα.

Αντίθετα, αντιπροσωπεύουν ένα βασικό στοιχείο της δομής ενός παραθύρου, όταν ο στόχος είναι καλή και μια ακουστική και θερμική μόνωση. ,

Ωστόσο, τα κανονικά διπλά τζάμια δεν είναι επαρκή για το σκοπό αυτό.

Ο θόρυβος στο γραφείο.

Θόρυβος γραφείου ως αιτία άγχους.

Ο θόρυβος του γραφείου είναι ένα εκπληκτικά κοινό σενάριο: εμφανίζεται στο 92% των θέσεων εργασίας.

Η παράβλεψη του θορύβου μπορεί να φαίνεται σαν μια τακτική νίκης, καθώς και να πιστεύεις ότι είσαι άνοσος σε αυτό, ή ότι μπορείς να το συνηθίσεις, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύνεται μακροχρόνια και επιφέρει σημαντικά προβλήματα στον καθένα μας που εργαζόμαστε σε αυτά.

Η αύξηση της παραγωγικότητας.

Αυξήστε την παραγωγικότητα χάρη στην ακουστική ηχομόνωση.

Ο στόχος κάθε επιχειρηματία είναι να αυξήσει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα της εταιρείας του, παράλληλα με την υγεία των εργαζομένων του, προκειμένου να επιτύχει περισσότερα αποτελέσματα με λιγότερη προσπάθεια και, φυσικά, ένα συνεχώς αυξανόμενο κέρδος.

Η επιτυχία μιας εταιρείας εξαρτάται από την ποιότητα της εργασίας, οπότε και από τα επίπεδα ήχου.

Ο θόρυβος στο εστιατόριο.

Ο θόρυβος στο εστιατόριο καταστρέφει την χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Έχετε ακούσει ποτέ για την ασυνείδητη δυσφορία που προκαλείται από το θόρυβο στο εστιατόριο; Είναι αυτή η δυσάρεστη αίσθηση που βιώνουμε καμία φορά όταν βρισκόμαστε σε ένα θορυβώδες περιβάλλον, αλλά στατιστικά μόνο εκείνοι που είναι αρκετά εκπαιδευμένοι το παρατηρούν συνειδητά.

Νιώθουμε κουρασμένοι, να προτιμήσουμε τις στιγμές ξεκούρασης να είμαστε σε ένα σωστό περιβάλλον.

Η ηχομόνωση τι πρέπει να γνωρίζετε;

Τι πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε οριστική ηχομόνωση εντός χώρου που σας ενδιαφέρει.

Πώς να αποκτήσετε οριστική ακουστική μόνωση;

Σε ένα προηγούμενο άρθρο, αποσαφηνίσαμε το κύριο στοιχείο για την απόκτηση οριστικής ακουστικής μόνωσης, σίγουρα το πιο σημαντικό, το οποίο κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός αποτελεσματικού αποτελέσματος και ενός απογοητευτικού.

Πρόκειται και για την τεχνική τοποθέτησης ηχομονωτικών κουφωμάτων.

Η σημασία της προστασίας του θορύβου.

Από τα αρχαία χρόνια, ο άνθρωπος έχει αναζητήσει καταφύγια για να αναζητήσει ηρεμία και προστασία.

Υπάρχουν πολλές απειλές που αποφεύγουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Μερικά από αυτά ελέγχονται εύκολα, άλλα, ωστόσο, απαιτούν περισσότερη προσπάθεια για την αντιμετώπισή τους.

Οι δεσμοί μεταξύ υγείας και ακουστικής.

Ποιες είναι οι σχέσεις μεταξύ υγείας και ακουστικής.

Η υγεία είναι ο πιο σημαντικός πόρος, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που έχει μεγαλύτερη σημασία και, όταν λείπει, όλα τα άλλα προβλήματα μπαίνουν στο παρασκήνιο.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η ηχομόνωση είναι απαραίτητο στοιχείο για την καλή ζωή και ευεξία.

Πώς να αποκτήσετε μια αποτελεσματική ακουστική μόνωση.

Διάδοση και μετάδοση θορύβου: πώς συμβαίνει αυτό; Ο ήχος και τα παράγωγα του, κατά συνέπεια, ο θόρυβος, διαδίδεται στο περιβάλλον με τη μορφή κυμάτων, τα οποία εξαπλώνονται σύμφωνα με ένα σφαιρικό σχήμα, επομένως προς όλες τις κατευθύνσεις στους 360 °.

Αυτά τα κύματα έχουν μια ενέργεια, άμεσα ανάλογη με το κύμα που εκπέμπει ένα ραδιοφωνικό σταθμό.

Οι επιπτώσεις των ενοχλητικών θορύβων και ηχορύπανσης στην καθημερινή ζωή μας.

Έχετε ερωτηθεί ποτέόλες τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι ενοχλητικοί θόρυβοι στη ζωή σας; Υπάρχουν πολύ βαθιές και σοβαρές συνέπειες από τον θόρυβο, τις οποίες συχνά δεν σκεφτόμαστε, δεν υπολογίζουμε, με σοβαρά κάποιες φορές επιπτώσεις, αλλά δεν το συνειδητοποιούμε καν.

Μπορείτε να ενημερωθείτε περισσότερα σε κάποια άρθρα του υπουργείου υγείας, ή σε άρθρα ιδικών ιατρών σχετικά με συνέπιες στον οργανισμό μας.

Ακουστική άνεση και ιδιωτικότητα χάρη και στην ηχομόνωση.

Πώς να αποκτήσετε ακουστική άνεση και την ιδιωτικότητα του χώρου σας.

Έχετε πραγματικά ελευθερία στο σπίτι σας; Είστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνετε ό, τι θέλετε όταν θέλετε; Μπορεί και ναι και τα παρακάτω να είναι άκυρα, αλλά ας πάρουμε μερικά πρακτικά παραδείγματα: συμβαίνει πολλές φορές να ακούτε την τηλεόραση με μεγάλη ένταση, να παίζετε ένα όργανο η να διαβάστε ένα βιβλίο, να κοιμάστε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ή και άλλες πολλές δραστηριότητες που κάνετε καθημερινά.

Θα άρεσε σε όλους όταν κάνουμε όλα τα παραπάνω, να είχαμε την ησυχία που θα θέλαμε και να μην είμαστε όσο το δυνατό αντιληπτοί από τους γείτονες.

Για αυτά και όλα τα παραπάνω, συνιστούμε τα νέα ηχομονωτικά παράθυρα και πόρτεςαπό την Styletech.

Μπορείτε να τα κάνετε όλα εντάξει, απλά πρέπει να ξέρετε πώς, πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά τη φυσική της διάδοσης θορύβου και ηχορύπανσης, για να αναγνωρίσετε καθεμία από τις ακουστικές διαρροές που έχουν όλα τα παράθυρα στο σπίτι σας, νέα τοποθετημένα ή παλιά, και να τα ανακτήσετε όλα με ακρίβεια και σε όλα τα σημεία επαφής.

Το να αφήνεις ακόμη και μερικά θα απογοητεύσει όλη τη δουλειά και το αποτέλεσμα θα ήταν μη ικανοποιητικό, όχι απαράδεκτο αλλά όχι σε αυτά τα επίπεδα που προσφέρει ένα σωστό ηχομονωτικό κούφωμα.

Με την εκτέλεση μιας πλήρους και σωστής ακουστικής ανάκτησης, ο θόρυβος από την εξωτερική κυκλοφορία δεν θα είναι πλέον τόσο ενοχλητικός ως εισβολέας στο σπίτι σας, αλλά μια μακρινή μνήμη και ένα ευχάριστο χώρο διαμονής και ξεκούρασης.

Τελικά μετά από μια άρτια τοποθέτηση ηχομονωτικών κουφωμάτων, θα μπορείτε να απολαύσετε όλη την ηρεμία και την ηρεμία ενός ιδανικού σπιτιού, ιδανικό για ξεκούραση και απομόνωση από τον θόρυβο που χαρακτηρίζει πια τις σύγχρονες πόλεις.

Ακουστική ηχομονωτική αποκατάσταση: αυτή είναι η οριστική και πιο σωστή λύση.

Δεν σας ζητώ σε αυτά που σας λέω να με πιστέψετε στη λέξη, δοκιμάστε τον εαυτό σας να ελέγξετε τη στεγανότητα του παραθύρου που σας προσφέρουμε, απλώς τοποθετώντας το αυτί σας στο κεντρικό σημείο κλεισίματος ή στο σημείο όπου τελειώνει έναντι της τοιχοποιίας, θα επιβεβαιώσετε μια αλλαγή στον αντιληπτό εξωτερικό θόρυβο.

Ελατέ από κοντά και κάντε μονοί σας το τεστ στα ηχομονωτικά κουφώματα Styletech.

Σας περιμένουμε.

Για περισσότερα :
https://www.youtube.com/watch?v=Lu35Fw7KxkI&index=52&list=PLtUlqqO1CknGpCIH7HsCV5Tud2XK5Ua3H

mail:  sales.pvc@styletech.gr