Αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών pvc σε 1μερα; ας δούμε αρχικά

Αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών pvc σε 1μερα.

Αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών pvc σε 1μερα.

Εκτός από τον τρόπο που θα αντικαταστήσουμε τα παλιά σας κουφώματα ας δούμε αρχικά :

Τι επιπλέον σε εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να επιτευχθεί με την αντικατάσταση παλαιών παραθύρων και πορτών ;

Όσο μεγαλύτερα είναι τα παράθυρα και γενικά τα κουφώματα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα του αέρα που εισέρχεται στο σπίτι, οι κουρτίνες συχνά φαίνονται να κυματίζουν όταν φυσάει έξω.

εξοικονόμηση ενέργειας

Αυτή η ποσότητα αέρα μακροπρόθεσμα οδηγεί σε σημαντική απώλεια θερμότητας, αλλά ο κανονισμός λαμβάνει υπόψη μόνο την τιμή Uw που φαίνεται παραπάνω σε διάφορα έντυπα και, επειδή είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η ποσότητα αέρα που περνά μέσα από το βύθισμα του παλιού παραθύρου και κάθε πόρτας, αυτό δεν μετριέται.

Κατά την αντικατάσταση των παραθύρων και πορτών, αυτό σημαίνει ότι τα παλιά είχαν σημαντικά προβλήματα, ιδιαίτερα την αεροστεγανότητα, δηλαδή αισθάνθηκαν ρεύματα γύρω από το πλαίσιο των κουφωμάτων.

αντικατάσταση των παραθύρων και πορτών

Καινούργια και αντικατάσταση κουφωμάτων από ξύλο και παλαιό αλουμίνιο με θερμοδιακοπτομενα με τζαμιά ενεργειακά σύγχρονης τεχνολογίας.

Από την STYLETECH. etem rehau europa alouminco
Πρέπει να ξέρετε ότι τα παλαιά κουφώματα, καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια (πόσο;) για να διατηρηθεί ο χώρος όπου αυτά είναι εγκατεστημένα σε σωστή θερμοκρασία περιβάλλοντος, καθώς υπάρχουν κενά από την εφαρμογή ,από όπου η ενέργεια φεύγει έξω στην ατμόσφαιρα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την συχνότερη, και σε ελάχιστες περιπτώσεις την αδιάκοπτη χρήση συστημάτων θέρμανσης τον χειμώνα και κλιματιστικών το καλοκαίρι, ώστε να ισοσταθμίζεται η επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο που επιδιώκουμε.

Με αυτό το τρόπο η κατανάλωση ενέργειας όποτε και χρημάτων, είναι εντονότερη και συχνότερη.

Με την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, είτε αυτά είναι ξύλινα είτε είναι παλαιά αλουμίνια, με νέας τεχνολογίας θερμομονωτικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θα υπάρχει εξοικονόμηση ενέργειας για τις ανάγκες του χώρου σας έως και 76%.

αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων

Μετά από ερευνά σε μονοκατοικία ιδιώτη σε κανονικές συνθήκες και μέτριο υψόμετρο:

Σε μια ιδιωτική κατοικία στατικά ελεγχόμενη ,όπου τα κουφώματα (πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες, οπός και τα τζαμιά) είναι παλαιάς τεχνολογίας, χωρίς θερμοδιακοπή και με μονό τζάμι, υπολογίζεται να υπάρχει απώλεια θερμότητας 2.453 kcal/h που απορρέει από τα κουφώματα και αυτό μεταφράζεται σε 778 ευρώ ετησίως, όσων αφορά για θέρμανση, από τα οποία το 32% ή -+ 267 ευρώ είναι θερμικές απώλειες που προέρχονται μόνο από τα κουφώματα. 

Σε μια αλλαγή και με την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου με θερμοδιακοπή και διπλά ενεργειακά τζάμια, θα υπάρξει μια καινούργια απώλεια θερμότητας 412 kcal/h και θα χρειαστούν πια περίπου 487 ευρώ για θέρμανση που χρειάζεται το χειμώνα από τα οποία το -+ 8% ή -+46 ευρώ είναι θερμικές απώλειες από τα κουφώματα.

Οπός βλέπουμε με αυτό τον τρόπο αυτό μπορούμε να έχουμε μετά από μια πετυχημένη εγκατάσταση περίπου 80% μείωση απωλειών θερμότητας που ταυτόχρονα μεταφράζεται και σε 28% οικονομία καυσίμου και κόστος χρημάτων.
οικονομία καυσίμου και κόστος χρημάτων.
Σε καλύτερο συντελεστή φθάνει η ερευνά σε κατανάλωση ενέργειας με συστήματα κλιματιστικών σε ανάλογες εποχές με μεγάλη θερμοκρασία καλοκαιριού και με τα ίδια αποτελέσματα θερμοκρασίες που πετυχαίνουμε και επιδιώκουμε σταθερά σε εσωτερικό χώρο.!!!

Ως εκ τούτου, το νέο πλαίσιο οδηγεί στη μείωση των θερμικών απωλειών μέσω της μετάδοσης, αλλά και μέσω του εξαερισμού (που δεν καλύπτεται από τους κανονισμούς).

Αν παρατηρήσετε, ένα νέο παράθυρο θα έχει τρεις σειρές σε λάστιχα και θα σφραγίσει τελείως το σπίτι από τον αέρα.

Αυτή η σφράγιση θα οδηγήσει επίσης σε αισθητή βελτίωση του ήχου, δηλαδή θα απομονωθεί από τους εξωτερικούς θορύβους.

η σφράγιση θα οδηγήσει επίσης σε αισθητή βελτίωση

Ποια ευκολία θα υπάρχει στην αντικατάσταση των παραθύρων etem rehau europa alouminco;

Αν κάνουμε τους οικονομικούς λογαριασμούς από πλευράς κόστους / οφέλους το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα, πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη τις μειώσεις των φορολογικών ελαφρύνσεων που σήμερα μειώνουν το κόστος κατά 50%.

Για όσους έχουν φορολογική ικανότητα, δηλαδή τους φόρους που καταβάλλουν ετησίως εισόδημα, μπορούν να ζητήσουν επιστροφή του 50% της δαπάνης που θα αναγνωρίζεται ετησίως για 10 χρόνια.

Αλλά υπάρχουν προβλήματα με τα νέα μας παράθυρα etem europa rehau alouminco;

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, η αντικατάσταση των παραθύρων και θυρών συνεπάγεται αναπόφευκτα τη σφράγιση των πλαισίων που υπάρχουν στα παλιά κουφώματα, για το γεγονός αυτό, το χειμώνα τα κουφώματα έχουν μια αρίστη συμπεριφορά και κατάσταση, που προκαλεί την εξάλειψη των φυσικών αλλαγών του αέρα, και στη συνέχεια, εν απουσία επαρκούς ανοίγματος των παραθύρων, «ή υγρασία που παράγεται στο εσωτερικό δεν μπορεί να μεταναστεύσει προς τα έξω, εκτός από τα ειδικά κουφώματα που διαθέτουμε.

Ελλείψει αυτής της μετανάστευσης, η εσωτερική ελάχιστη σχετική υγρασία τείνει να αυξάνεται και, όπως γνωρίζουμε, ο υδρατμός συμπυκνώνεται στις ψυχρές επιφάνειες.

Οι πρώτες κρύες επιφάνειες, του κάθε κουφώματος, που συναντούν οι υδρατμοί είναι ο τοίχος γύρω από τα παράθυρα και εδώ ο μύκητας αρχίζει να πολλαπλασιάζεται.

Οι λύσεις αυτού του προβλήματος συνήθως είναι κυρίως δύο:

Μείωση του ποσοστού σχετικής υγρασίας στο περιβάλλον ή αύξηση της θερμοκρασίας των επιφανειών δηλαδή του τοίχου.

Η μείωση της υγρασίας μπορεί να επιτευχθεί με τον κατάλληλο εξαερισμό των δωματίων για την αναδημιουργία του βυθίσματος, ωστόσο με αυτόν τον τρόπο διασκορπίζεται πάρα πολύ θερμότητα κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης.

κατάλληλο εξαερισμό των δωματίων

Αυτή η διασπορά μπορεί να αντιμετωπιστεί με την εγκατάσταση πολύ ενεργειακών τζαμιών και ενεργειτικών παραθύρων, που ενσωματώνουν ένα ελεγχόμενο σύστημα μηχανικού αερισμού, με ανάκτηση θερμότητας στο πλαίσιο.

Η ανύψωση της θερμοκρασίας του τοιχώματος μπορεί να επιτευχθεί μέσω της εγκατάστασης μιας κατάλληλης εξωτερικής ή εσωτερικής θερμικής επίστρωσης που διατηρεί το τοίχωμα ζεστό.

Σε αυτή την περίπτωση είναι επίσης σκόπιμο να κάνετε σε βάθος αριθμητικές αναλύσεις στον κόμβο σύνδεσης μεταξύ του πλαισίου και του παλτού για να αποφύγετε τη θερμική γέφυρα.

Ακόμα και η τοποθέτηση ενός εσωτερικού στρώματος μπορεί να αποτελέσει πηγή σοβαρών προβλημάτων διάμεσης συμπύκνωσης που πρέπει να επαληθεύονται με ακριβείς θερμικούς υπολογισμούς.

Μια άλλη πιθανότητα να μειωθεί ο κίνδυνος αυτός μπορεί να είναι η χρήση υλικών με ισχυρά χαρακτηριστικά απορρόφησης υγρασίας όπως είναι ο πηλός για εσωτερικούς τοίχους και για την αποφυγή απολύτως μη διαποτιστικών χρωμάτων.

Η χρήση αυτών των υλικών και οι τεχνικές εφαρμογής, πρέπει να επαληθεύονται με λογισμικό δυναμικού υπολογισμού, που λαμβάνει υπόψη την εναλλαγή περιόδων υψηλής υγρασίας και χαμηλής υγρασίας.

Συνιστάται πάντα να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική και να ανοίγετε τα παράθυρα όταν αισθάνεστε μια ταλαιπωρία.

Ένα απ'τα σημαντικότερα προϊόντα της εταιρείας μας είναι η υποστήριξη του SERVICE προς τους πελάτες πριν και μετά την παράδοση των προϊόντων με συνέπεια και διάρκεια. etem europa rehau

Μετά από την τοποθέτηση των προϊόντων μας και την παράδοσή τους σε σας θα παραλαμβάνετε το πλήρες έντυπο εγγύησης και με σωστές οδηγίες συντήρησης και λειτουργίας των κουφωμάτων μας.

Mail :info@styletech.gr

  https://www.youtube.com/watch?v=OqodTz9LIq8