Ανοιγόμενο Ανακλινόμενο Κούφωμα PVC, REHAU, rau-fipro-X

Ανοιγόμενο Ανακλινόμενο Κούφωμα  PVC, REHAU, rau-fipro-X

Πόρτες και παράθυρα  REHAU RAU‑FIPRO X

Με μια αυξημένη αναλογία υαλονημάτων στα προφίλ των κουφωμάτων, κατά περισσότερο από 45% έως 50% στο προφίλ του φύλλου, το rehau RAU‑FIPRO X είναι το καλύτερο υλικό υψηλών επιδόσεων, με πολυάριθμες δυνατότητες που προσφέρει τέλεια αποτελέσματα, ακόμα περισσότερα από τα γνωστά πλεονεκτήματα του rehau RAU‑FIPRO με τον παράγοντα X που μεταφράζεται:

X-tra μεγάλα στοιχεία πορτών και παραθύρων

10% μεγαλύτερα ανοίγματα  στα κουφώματα

Κουφώματα pvc rehau rau-fipro μεγάλες διαστάσεις

Περισσότερο αντιληπτό φως, μεγαλύτερη και μοντέρνα αρχιτεκτονική ελευθερία, αυξημένη αίσθηση ευεξίας σε κάθε κατασκευή

X-tra υψηλή ενεργειακή απόδοση στα παράθυρα και πόρτες που κατασκευάσει ή STYLETECH από την REHAU

Εξαιρετική θερμομόνωση, ηχομόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας

Κουφώματα pvc ηχομονωτικά rehau rau-fipro

X-tra πολυάριθμες δυνατότητες σχεδιασμού και εφαρμογής

Μέγιστη ελευθερία διαμόρφωσης κουφωμάτων, με μια επιπλέον ασφάλεια και απόλυτη άνεση διαβίωσης.

Αυτό το υλικό αναπτύχθηκε για τα  αεροπλάνα.  Αποτέλεσμα: τέλειο για τα παράθυρά σας.

Η rehau με το RAU-FIPRO  έφερε το 2008 άλλη μια φορά, την επανάσταση στην αγορά των κουφωμάτων γενικά , πορτών και παραθύρων.

Η αρχή των εφαρμογών στα προφίλ με  ινοενισχυμένων σύνθετων υλικών – γνωστή έως τότε στο κλάδο των ειδικών κατασκευών, κατά κύριο λόγο από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ειδικά την αεροναυπηγική – βρήκε για πρώτη φορά εφαρμογή στα κουφώματα γενικά , σε πόρτες και παράθυρα, συνδυάζοντας τις καλύτερες ιδιότητες στα αποτελέσματα δοκιμών, από τους κλάδους των πλαστικών και ειδικά των υαλονημάτων για τη δημιουργία ενός καινοτομικού υλικού με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Με απλά λόγια είναι ώρα τώρα να συνεχίσουμε να γράφουμε την ιστορία επιτυχίας του  αξεπέραστου υλικού από την REHAU RAU-FIPRO  και  εφαρμογές από την  STYLETECH…

Το νέο RAU‑FIPRO X για πόρτες και παράθυρα, επιτυγχάνει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φωτός και ορατότητας,  χάρη στην κατά περισσότερο από 40% έως 50% μεγαλύτερη αναλογία υαλονημάτων κατασκευής στο φύλλο του παραθύρου και των πορτών και θέτει τις βάσεις για ανεπανάληπτα στην κατασκευή των κουφωμάτων έως τώρα, μεγαλύτερες διαστάσεις.

Έτσι, με τα καινούργια δεδομένα, μπορούν να κατασκευάζονται λειτουργικά, όμορφα και ασφαλή κουφώματα από το μικρότερο ύψος, έως και 2800 χιλιοστά, ακόμη και σε περιπτώσεις με ύψος όσο εκείνο του ορόφου και δοκαριού –  χωρίς πρόσθετους φεγγίτες και διάφορα σταθερά.

Αυτό το καινούργιο υλικό rehau rau-fipro X,έχει ως αποτέλεσμα ακόμη περισσότερο φυσικό φως χωρίς εμπόδια και μεγαλύτερη αρχιτεκτονική ελευθερία σχεδίου για μια μοναδική άνεση εντός της οικίας ή του κτιρίου.

Τα ιδιαίτερα λεπτά στην όψη αλλά δυνατά  προφίλ αυξάνουν όλες τις επιφάνειες των παραθύρων και των πορτών ακόμη περισσότερο.

Έως 76% εξοικονόμηση ενέργειας με τα κουφώματα pvc συνθετικά RAU-FIPRO X by STYLETECH

Κουφώματα με εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων rehau rau-fipro

Έχει υπολογιστεί που το 90% των καμωμάτων που κατασκευάζονται για πόρτες και παράθυρα από RAU-FIPRO X δεν χρειάζονται επιπλέον μεταλλικό οπλισμό εντός του προφίλ και, έτσι, αποφεύγονται εξαρχής  σε σύγκριση με αλλά κουφώματα  pvc οι ανεπιθύμητες θερμογέφυρες.

Επιλέγοντας σωστά τζάμια και σε συνδυασμό δε με τριπλούς ή τετραπλούς ειδικούς θερμομονωτικούς υαλοπίνακες επιτυγχάνετε απίστευτες ιδανικές τιμές Uw έως και 0,58 W/m2K και, επομένως όπως διαπιστώνεται, έχετε εξοικονόμηση ενέργειας με τα κουφώματα σας σε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 76%.

Κάνοντας σωστή επιλογή διασφαλίστε τώρα την επιδότησή σας

Τα καινούργια RAU-FIPRO X προφίλ παραθύρων από RAU-FIPRO X κατασκευασμένα από την STYLETECH, είναι πιστοποιημένα από το Ινστιτούτο παθητικής κτιρίων και κατοικίας του Ντάρμσταντ.

Όλα τα δομικά στοιχεία ενός κτιρίου με τη συγκεκριμένη σφραγίδα ποιότητας είναι κατά κανόνα δύο έως τέσσερις φορές πιο αποδοτικά σε σχέση με τα υπόλοιπα συνηθισμένα προϊόντα.

Επομένως, η επιδότηση των κουφωμάτων από ένα πρόγραμμα εξοικονόμησης κατ’ οίκον είναι σχεδόν μια καθαρά αποδεδειγμένη και τυπική υπόθεση.

Μέχρι και 24 φορές λιγότερος θόρυβος με τα παράθυρα σας

Γενικά θόρυβος σημαίνει άγχος – και σίγουρα αυτό κανείς δεν τον θέλει μέσα στους τέσσερις τοίχους του.

Με τα καινούργια κουφώματα σας από την STYLETECH με την εταιρεία  REHAU RAU-FIPRO X   θα πετύχουμε έως και 24 φορές μείωση του θορύβου το σπιτικό σας και αυτό  θα μετατραπεί σε μια όαση γαλήνης και ηρεμίας.

Με πάνω από 400 διαφορετικά σχέδια και συνδυασμούς

Παράθυρα και πόρτες με άπειρες μορφές σχεδίου όπως κυκλικά, παραλληλόγραμμα, παράγωνα, τετράγωνα, διακοσμημένα  με ή χωρίς καΐτια: με το υλικό από το RAU-FIPRO X μπορούν πια να υλοποιηθούν εύκολα και με ακρίβεια, ακόμη και τα πιο απαιτητικά γεωμετρικά σχέδια παραθύρων και πορτών για το νέο σας σπίτι, αλλά και την πιο σύγχρονη ανακαίνιση.

Επίσης, ή  REHAU με το πρόγραμμα KALEIDO COLOR σάς προσφέρει μια τεράστια ελεύθερη επιλογή σε χρωματικές και σχεδιαστικές παραλλαγές των κουφωμάτων σας.

Με πολλές ιδέες και εμπνεύσεις αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερες από 400 δυνατότητες σχεδιασμού.

Σε περιπτώσεις οπού θέλουμε να έχουμε διπλή όψει των κουφωμάτων, φυσικά, μπορούμε  να συνδυάσουμε  μεταξύ τους διαφορετικές όψεις για την εσωτερική και την εξωτερική πλευρά των κουφωμάτων.

Βάσει σχεδιασμού και ι ανάλογα με την επιθυμητή όψη του κτιρίου και τη δομή της επιφάνειας, επιλέγονται και χρησιμοποιούνται διαφορετικές επεξεργασίες, όπως η λάκα (KALEIDO PAINT) ή και η επένδυση με ιδική μεμβράνη (KALEIDO FOIL).

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ

Κουφώματα pvc φιλικά προς το περιβάλλον rehau

Με αίσθημα ευθύνης προς το περιβάλλον, το υλικό υποβάλλεται σε καθαρισμό, θρυμματισμό, ταξινόμηση, βελτίωση και στο τέλος χρησιμοποιείται ξανά στον εσωτερικό πυρήνα καινούργιων προφίλ παραθύρων.

Από τα παλιά ανακυκλωμένα παράθυρα δημιουργούνται νέα κουφώματα, καινοτομικά και βιώσιμα συστήματα πορτών και παραθύρων – με την ίδια ποιότητα που έχουν όλα τα παράθυρα συνθετικά pvc REHAU από καινούργια υλικά.

Με τον τρόπο αυτόν, και με συστηματική έρευνα και εφαρμογή, επιτυγχάνουμε ήδη σήμερα και συμβάλουμε σε  μια ετήσια μείωση των εκπομπών CO2 έως και 97.000 τόνους.

Παράθυρα και πόρτες REHAU από την  STYLETECH τόσο σύγχρονα όσο η ζωή μας

Η STYLETECH έχει βάλει στόχο να κατασκευάζει  εφαρμόσει, τόσο σύγχρονα γενικά αλλά και ειδικά κουφώματα όσο η ζωή μας.

Κουφώματα και εφαρμογές κουφωμάτων  που όχι μόνο μας δείχνουν τον κόσμο, αλλά φροντίζουν συνάμα  για έναν καθαρό αέρα ενώ αυτά είναι κλειστά.

Σύστημα ελέγχου Smart Guard:

Κουφώματα pvc με συναγερμό ασφαλείας rehau

Αποθαρρύνει και απομακρύνει τους διαρρήκτες, προτού γίνουν ζημιές

Με το σύστημα REHAU Smart Guard κάνουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά στην προστασία του σπιτιού μας.

Οπτικά και ηχητικά σήματα που εκπέμπουν μέσα από τα δικά σας κουφώματα υποδεικνύουν στον δράστη ότι δεν χρειάζεται να δοκιμάσει καν να επιχειρήσει τη διάρρηξη.

Το ενεργητικό εσωτερικό αυτό σύστημα αποθάρρυνσης βοηθάει  στην αποτροπή ζημιών σε πόρτες και παράθυρα και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Και τα ιδανικά  κουφώματα αποθαρρύνουν ακόμη και τους διαρρήκτες, με τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει ή  STYLETECH  προτού αυτοί αποπειραθούν να κάνουν απόπειρες κατά της περιουσίας σας.

Εμπιστευτείτε την  STYLETECH με τα πιο καινούργια συστήματα στην κατασκευή κουφωμάτων και όχι μόνο!

Εάν έχετε κι άλλες ερωτήσεις; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.  Όπως πάντα θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για ότι καλύτερο .

www.styletech.gr  info@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Κάνοντας σωστή επιλογή διασφαλίστε τώρα την επιδότησή σας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες