Αντι-βανδάλ σειρά σε παραθυρόφυλλα και σε πόρτες

Αντι-βανδάλ σειρά σε  παραθυρόφυλλα και σε πόρτες

Προστασία από βανδαλισμούς και κλοπές με τα κουφώματα  Αντι-βανδάλ

Αντι-βανδάλ σειρά σε  παραθυρόφυλλα και σε πόρτες που κατασκευάζει ή STYLETECH.

Εδώ στην STYLETECH security προσπαθούμε πάντοτε να προσθέτουμε νέα προϊόντα στην γκάμα μας, για να βοηθήσουμε, να προσπαθήσουμε και να παρέχουμε την καλύτερη προστασία και  ποιότητα υπηρεσιών για τους πελάτες μας.

Αντι-βανδάλ  παραθυρόφυλλα και  πόρτες
Τα αντικλεπτικά κουφώματα, ρολά, παράθυρα και πόρτες  ασφαλείας μας, έχουν σχεδιαστεί ώστε να συμπληρώνουν τη σειρά χαλύβδινων πορτών μας, σε καινούργια συστήματα από εταιρίες που συνεργαζόμαστε όπως  ETEM, EUROPA, REHAU, ALOUMINCO και να λειτουργούν τέλεια σε κάθε εφαρμογή κτιρίων  ή κατσικιών.

Έχουμε χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία μας και την εκτεταμένη γνώση της αγοράς, σε προηγούμενη τεχνογνωσία τις πόρτας από χάλυβα, για να βοηθήσουμε στο σχεδιασμό  αυτού του προϊόντος και να το εισαγάγουμε και να εμπλουτίσουμε  με τα προϊόντα στην γκάμα μας.

Τα παραθυρόφυλλα πορτών και παραθύρων, κατασκευάζονται από υλικά καλύτερης ποιότητας από τα προηγούμενα και προσφέρουν πολύ περισσότερη ασφάλεια ,γνωρίζοντας ότι έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι πτυχές της ασφάλειας και του σχεδιασμού.

Οι υαλοπίνακες, είναι συνήθως τοποθετημένες στο εξωτερικό των παραθύρων και σε αντίθεση με άλλα μέτρα Anti Vandal και συστήματα όπως τα ρολά, δεν χρειάζονται γενικά άδεια οικοδομής.
Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στο εσωτερικό των τζαμιών με το ίδιο τρόπο σε  παράθυρα ή πόρτες ως εναλλακτικό μέτρο ασφαλείας για την τοποθέτηση σταθερών ράβδων, και πτυσσόμενων συστημάτων για αποτροπή των  διαρρήξεων.

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι προσαρμογής των πλαισίων σε υαλοστάσια των κουφωμάτων.

Το plus glass
πρέπει να ταιριάζει με τα πλαίσια παραθύρων και πορτών, έτσι ώστε να διατηρείται η εμφάνιση του ακινήτου και τα παράθυρα να ανοίγουν κανονικά.

Η εναλλακτική λύση είναι να ταιριάζει σε μεμονωμένα τζάμια που ανοίγουν  με στάσεις, ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για να ανοίξουν τα παράθυρα για εξαερισμό χώρου.

Οι Anti Vandal τζάμια παρέχονται με μαύρα πλαίσια περιμετρική  και λευκά  πλαίσια, ενώ άλλα έγχρωμα πλαίσια μπορούν να διατίθενται με επιπλέον κόστος όπου ταιριάζουν .

Το Anti Vandal  styletech.sa window glass είναι ένα πλαισιωμένο και λεπτό διάτρητο σκληρό υλικό που συνδέεται με το εξωτερικό των τζαμιών για να προστατεύει το γυαλί από βανδαλισμούς.
Θα σταματήσει τη διείσδυση οτιδήποτε υλικού, από τούβλα, πέτρες και ακόμη και μικρά βλήματα και άλλα αντικείμενα όπως σφαιρίδια αεροβόλων.

Από απόσταση  το Vandal glass μοιάζει με γυαλιστερό γυαλί και βελτιώνει την ιδιωτικότητα και από την εσωτερική πλευρά η ορατότητα είναι εξαιρετική  με ασήμαντη απώλεια.

Το Anti Vandal  styletech.sa Windows Glass είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένα φύλλα χάλυβα 2.0mm με διάτρητες διαστάσεις 4mm, οι περιμετρικές  είναι πλήρως κλειστές σε πλαίσιο από αλουμίνιο ή λαμαρίνας ανοξείδωτης μορφής.

Αντι-Βανδάλ κουφώματα από την STYLETECH και ETEM, EUROPA, REHAU, ALOUMINCO.

Η STYLETECH προσφέρει μια σειρά από παράθυρα ασφαλείας, πόρτες και τοίχους συρόμενου και ανοιγμένου κουφώματος.

Πολλές εγκαταστάσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα ασφαλείας σε κάποιο σημείο ή άλλο, πιθανώς λόγω της φύσης των προϊόντων που είναι αποθηκευμένα μέσα στο χώρο ή λόγω της θέσης.

Συνήθως η είσοδος γίνεται μέσω του πιο αδύναμου σημείου, συχνά ενός παραθύρου ή μιας πόρτας με συστήματα απλά ενεργειακά ή απλά αλουμινίου ή pvc.

Η STYLETECH προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα σε πόρτες και παράθυρα ασφάλειας σε περιοχές όπου τα παράθυρα, οι πόρτες και η τοιχοποιία θα μπορούσαν να είναι ευάλωτα σε επίθεση σε δοκιμές.

Η σειρά αντί-βανδαλισμού της STYLETECH παρέχει μια ευελιξία προστασίας για νέες κατασκευές, την ανακαίνιση και υπάρχοντα ευάλωτα παράθυρα, πόρτες, μετώπες καταστημάτων και υαλοστάσια, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και την αγωνία να αντικαταστήσουν τα κατεστραμμένα ή κλεμμένα περιουσιακά σας στοιχεία, καθώς και τις συναφείς ασφαλιστικές αξιώσεις.

Η σειρά αντι-βανδάλ  ETEM EUROPA REHAU ALOUMINCO, έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει και να συμπληρώνει την ήδη εκτεταμένη γκάμα προϊόντων και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζεται αισθητικά για μια ομοιόμορφη ελκυστική εμφάνιση, για παράδειγμα τα παράθυρα ασφαλείας STYLETECH μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πιο ευάλωτο πάτωμα που υπάρχει σε κάθε κτίριο, και τα παράθυρα και πόρτες  STYLETECH πριν από το αρχικό σχεδιασμό  και στα δάπεδα πάνω από τη πλακά οροφής, με ειδικό σύστημα εφαρμογής.


Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μέσω  e.mail: info@styletech.grή μέσω site: www.styletech.gr
Τα υπόλοιπα είναι δική μας υπόθεση να σας εξυπηρετήσουμε μετα χαράς και 
είμαστε σίγουροι που μαζί θα βρούμε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν εσάς και από τώρα θα απασχολούν και εμάς.

Τόσο απλά.

Ένας άνθρωπος  που εργάζεται με τα χέρια είναι εργάτης. Ένας άνθρωπος  που εργάζεται με τα χέρια του και με     το μυαλό του είναι τεχνίτης.
Εμείς εργαζόμαστε με τα χέρια με το μυαλό και με την καρδιά!

 mail: iron.works@styletech.gr
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: etem 45

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες