Συρόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 78 Minimal

Συρόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 78 Minimal

Etem E78 Minimal, ενα κουφώμα για μεγάλα ανοίγματα, χωρίς να φαίνεται καθόλου το πλαίσιο

Πρόκειται για συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή, το μόνο σύστημα της αγοράς με “modular” σχεδιασμό που δίνει μεγάλο εύρος κατασκευαστικών επιλογών.

Από πλήρως εγκιβωτισμένο, χωρίς να φαίνεται καθόλου το πλαίσιο, για νέες κατασκευές μέχρι εφαρμογή για ανακαίνιση ξενοδοχείων, με minimal αισθητική και κόστος.

Η modular φιλοσοφία μειώνει τον χρόνο και ταυτόχρονα κάνει πολύ πιο εύκολη την τοποθέτηση του συστήματος στην οικοδομή με ανάλογα κοστολογικά οφέλη.

Etem νέα:

Μεγάλα ανοίγματα χωρίς ορατά πλαίσια με EΤΕΜ 78 MINIMAL

κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα ανακλινόμενα etem 78 μίνιμαλ

 

Το ETEM 78 MINIMAL τη ΕΤΕΜ  buildings by styletech είναι ένα καινοτόμο, θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα που επιτρέπει περισσότερο φως σε κατασκευές και χάρη στα λεπτά του προφίλ, έχει τη δυνατότητα να καλύψει μεγάλα ανοίγματα χωρίς ορατά πλαίσια, ταυτόχρονα προσφέροντας ανεμπόδιστη θεά και εξαιρετική φωτεινότητα.

Τέλειος πρωτοποριακός  σχεδιασμός

Το ETEM 78 διαθέτει ειδικό  σχεδιασμό, με μεγάλο εύρος κατασκευαστικών επιλογών καθώς είναι πλήρως εγκιβωτισμένο στο κάτω μέρος του οδηγού, χωρίς να φαίνεται καθόλου το πλαίσιο, για minimal και απαιτητική  αισθητική.

Το σύστημα είναι σχεδιασμένο με όλες της λύσεις, τόσο για νέες κατασκευές όσο και ανακαίνιση υφιστάμενων κουφωμάτων με έμφαση στα μεγάλα ανοίγματα.

Ευελιξία κατασκευής & ευκολία στην τοποθέτηση

Η modular ιδέα και ή φιλοσοφία του EΤΕΜ 78 μειώνει τον χρόνο κατασκευής  και ταυτόχρονα κάνει πολύ πιο εύκολη την τοποθέτηση του συστήματος στην οικοδομή, σε κάθε χώρο ιδιωτικό ή μη, με ανάλογα οφέλη σε επίπεδο κόστους.

Οπτική φινέτσα και αρμονία

Τα φύλλα του συστήματος EΤΕΜ 78 συναντιόνται αντικριστά χωρίς να ξεχωρίζει η συναρμογή, να διαφέρει και να έχει άλλη τυπολογία  από τη επαλληλία.

Ασφάλεια και σταθερότητα

Το νέο σύστημα της Etem 78 κλειδώνει πάνω και κάτω, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια σε παραβίαση του κουφώματος σε σχέση με τα άλλα κουφώματα αντιστοίχου προϊόντος.

Τεχνικά detail και χαρακτηριστικά του ΕΤΕΜ 78

  • Μορφή προφίλ: Ορθογωνικά
  • Ύψος οδηγού: 68 χιλ.
  • Ύψος σύνθετης διατομής & υποδοχή όμβριων: 100 χιλ.
  • Πλάτος πολυαμιδίων: 26 χιλ.
  • Πλάτος υαλοπίνακα: 32 χιλ.
  • Πλάτος δίφυλλου οδηγού: 206 χιλ.
  • Πλάτος δίφυλλου οδηγού με υδρορροή: 320,2 χιλ.
  • Μέγιστο βάρος φύλλου: 400 κιλά
  • Υλικό στεγανοποίησης: Βουρτσάκια & αφρώδες EPDM
  • Αριθμός κλειδωμάτων: 2 ανά φύλλο

 

Mail :  info@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ετεμ 78

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες