Θέλετε επιπλέον έκπτωση; Φέρτε έναν ακόμη φίλο σας για προσφορά!

Επιπλέον έκπτωση; Φέρτε έναν ακόμη φίλο σας για προσφορά!

Αλληλοστηριζόμαστε - στηρίζουμε Ελλάδα!


Η εταιρεία Styletech είναι χρόνια στον χώρο κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών pvc, όπως εξωτερικές και εσωτερικές πόρτες και παράθυρα, θωρακισμένες, τζάμια ενεργειακά τρίτης γενιάς, σήτες, ρολά, πατζούρια, σκίαστρα, ειδικές κατασκευές, κάγκελα όπως και πολλά άλλα, στον δικό της χώρο στην Ελλάδα. Είμαστε χρόνια πιστοποιημένοι και με μεράκι, αναλαμβάνουμε κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και pvc, τοποθέτηση απο εξειδικευμένο προσωπικό -και με Εξοικονομώ κατ' οίκον- ακόμη και πλήρεις ανακαινίσεις χώρων. 

Λόγω της δύσκολης υπόθεσης που διανύουμε λόγω του κορονοϊού, το Τμήμα Προσφορών αλλά και ολόκληρη η Styletech προσπαθεί να σκεφτεί ειδικές προσφορές καθώς όλοι μας έχουμε υποστεί μια οικονομική αφυδάτωση. Ως Styletech προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο για να βρισκόμαστε δίπλα σας.

Πόσες φορές έχει τύχει να θέλετε με κάποιον φίλο ή κάποια φίλη σας, κάποιον συγγενή ή ακόμη με κάποιον γείτονα να κάνετε κάποια ενέργεια στο σπίτι σας αλλά παραλαμβάνετε προσφορές χώρια; Συντονιστείτε με τους φίλους σας και λάβετε προσφορά με ειδική έκπτωση από εμάς! Επισκεφθείτε μας σε έναν από τους χώρους μας και θα σας εξυπηρετήσουμε αναλυτικά τον καθένα για το έργο του, προσαρμοσμένα στις δικές του ανάγκες και επιθυμίες, και αν και εφόσον επιθυμείτε να δεχθείτε τη προσφορά και οι δύο, η επιπλέον έκπτωση θα είναι δική σας!

Η παραπάνω προσφορά είναι μια από αυτές που θα υπάρξουν την επόμενη περίοδο. Σημασία έχει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και ειδικά να στηρίξουμε ελληνικές επιχειρήσεις και ελληνικά σπίτια που έχουν πληγεί απο την παρούσα κατάσταση.

Φέτος ό,τι θα αγοράζουμε, θα είναι Ελληνικό! Στηρίζω Ελλάδα! 

Φέτος ό,τι θα αγοράζουμε, θα είναι Ελληνικό! Στηρίζω Ελλάδα!

info@styletech.gr